26/09/2017 14:58

Η Οργανωτική Επιτροπή του Radisson Blu Larnaka International Marathon με μεγάλη χαρά και ιδιαίτερη τιμή ανακοινώνει τη συνεργασία της με την McDonald’s™, που θα είναι υπερήφανος χορηγός και ονοματοδότης  του αγώνα ενός χιλιομέτρου, McDonald’s™ Kids Race 1km.

 

Η προσφορά, η κοινωνική ευθύνη και ευσυνειδησία αποτελούν αδιαπραγμάτευτες αρχές σε διεθνές επίπεδο για την McDonald’s™  και είναι άμεσα και άρρηκτα συνδεδεμένες με τις δράσεις της. Βασικός πυλώνας της φιλοσοφίας της είναι η προσφορά στις κοινότητες στις οποίες δραστηριοποιείται με στόχο τη βελτίωση συνθηκών ζωής και τη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος.

 

Τα παιδιά είναι το μέλλον γι’ αυτό και η McDonald’s™ φροντίζει τόσο για την ψυχική τους υγεία, όσο και για τη σωματική, επενδύοντας σε ποικίλα κοινωνικά προγράμματα και πρωτοβουλίες που έχουν σχέση με τον αθλητισμό. Στα πλαίσια αυτής της φιλοσοφίας η McDonald’s™ είναι υπερήφανος χορηγός του Radisson Blu Larnaka International Marathon.

 

Η άθληση είναι επιτακτική ανάγκη και πρέπει να ενσωματωθεί στον τρόπο ζωής όλων μας. Αυτό είναι το μήνυμα που η εταιρεία McDonald’s™ επιχειρεί μέσω των ενεργειών της και την επιχορήγηση του McDonald’s™ Kids Race 1km να μεταφέρει σε γονείς και παιδιά.

 

Ο 1ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας πραγματοποιείται την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017 και συμπεριλαμβάνει Μαραθώνιο Δρόμο (42.195 χλμ), Ημιμαραθώνιο δρόμο (21.095 χλμ), 10 χιλιομέτρων , 5 χιλιομέτρων – εταιρικός, 5 χιλιομέτρων – ατομικός και 1 χιλιομέτρου McDonald’s™ Kids Race 1km και το FunRace για τους ενήλικες.

 

Τελείται υπό την αιγίδα και την στήριξη του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, του Υπουργείου Μεταφορών, του Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, του Υπουργείου Υγείας, της Πολιτικής Άμυνας,  της Αστυνομίας Κύπρου, του Επίτροπου Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, της Επιτρόπου Περιβάλλοντος  του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού (ΚΟΑ), της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Αθλητισμού Στίβου (ΚΟΕΑΣ) και του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών Κύπρου (ΠΑΣΠ).

 

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο:http://larnakamarathon.com/

 


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παραμένει πρώτος ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής παρά τα μηχανικά προβλήματα στη...

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, στην κατηγορία EURO NASCAR 2,...

ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΣ
25/09/2023 15:40

ΣΚΟΕΠΑ και Γιάννης Αηλιώτης κέρδισαν τους Παγκύπριους Διασωματειακούς Αγώνες

Οι αγώνες τους οποίους διοργάνωσε η ΣΚΟΑΜ, ήταν αφιερωμένοι στη...

ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ
25/09/2023 11:32

Στη 14η θέση της Παγκόσμιας Κατάταξης ο Ανδρέας Δουλαππάς

Στη 14η θέση στην Παγκόσμια Κατάταξη Παρά-Τριάθλου, στην κατηγορία PTS5,...

ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
24/09/2023 19:16

WTA: «Ζωντανές» οι ελπίδες της Σάκκαρη για τα WTA Finals

Με την πορεία της στη Γουαδαλαχάρα του Μεξικό, η Μαρία...

ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
24/09/2023 17:13

Η βράβευση των πρωταθλητών του 10ου Επαρχιακού Πρωταθλήματος Σκοποβολής Λευκωσίας...

Θα βραβευτούν οι πρωταθλήτριες ομάδες των Κυνηγετικών Συλλόγων της επαρχίας...

ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ
24/09/2023 16:21

Έγραψε ιστορία η Ασέφα: Απίστευτο παγκόσμιο ρεκόρ στον μαραθώνιο γυναικών!

Η Αιθιόπισσα Τιγκίστ Ασέφα διέλυσε πραγματικά το παγκόσμιο ρεκόρ στον...

ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
24/09/2023 15:50