Χαμόγελα και ικανοποίηση στην ΑΕΚ μετά τη νέα επιτυχία στο πρωτάθλημα, με το διπλό στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» κόντρα στην Ανόρθωση. Μπορεί να μην έφτασε σε ψηλά επίπεδα απόδοσης, όμως ήταν ουσιαστική, παίρνοντας το ζητούμενο.

Ο Αντόνι Ιραόλα πήρε διπλό ρίσκο. Καταρχάς προχώρησε μόλις σε μια αλλαγή σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Λουντογκόρετς, δείχνοντας εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές του. Ακολούθως, επέλεξε ένα σχήμα με Φλοριάν και Γιάννου να συνυπάρχουν στην ενδεκάδα και με τους Τέτε και Τρισκόφσκι στα πλάγια. Φουλ επίθεση από τον Βάσκο που αρχίζει να κερδίζει στοιχήματα στον πάγκο της ΑΕΚ.

Πολύ καλός ο απολογισμός για τους «κιτρινοπράσινους» που δείχνουν να διαχειρίζονται σωστά το διπλό ταμπλό των υποχρεώσεων.

Ανδρέας Ανδρέου

 


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ