Λίγο η μέτρια εμφάνιση στο α΄ ημίχρονο, λίγο η  αστοχία αλλά και οι επεμβάσεις του Γκρεμσλ στην επανάληψη, αλλά και οι λανθασμένες αποφάσεις της διαιτησίας σταμάτησαν το νικηφόρο σερί του Απόλλωνα. Χάθηκαν δυο βαθμοί, αλλά δεν χάθηκε τίποτα, τόνισε ο Σοφρώνης Αυγουστή σε μια προσπάθεια να τονώσει το ηθικό μετά τις πρώτες απώλειες στο πρωτάθλημα. Κάποτε θα σταματούσε αυτό το σερί (έμεινε στις πέντε συνεχόμενες νίκες), αλλά σημασία έχει η επόμενη μέρα στους «γαλάζιους». Οι οποίοι έχουν μπροστά τους το ντέρμπι με την Ανόρθωση το Σάββατο στο Τσίρειο στάδιο πριν τον αγώνα για το Γιουρόπα Λιγκ με την Άιντραχτ στις 8 Νοεμβρίου.

Η αλήθεια είναι ότι έστω και με ένα καλό ημίχρονο ο Απόλλωνας θα μπορούσε να κερδίσει. Δεν είχε όμως την αποτελεσματικότητα που τον χαρακτήριζε σε προηγούμενα παιχνίδια και δεν σκόραρε πάνω από μια φορά για να ξεπεράσει και το γκολ –οφσάιντ που είχε δεχθεί στο α΄ ημίχρονο. Όμως κάπου στην τελική προσπάθεια δεν υπήρχε καθαρό μυαλό, ενώ απέναντι του βρήκε κι ένα εντυπωσιακό τερματοφύλακα που σε μερικές περιπτώσεις έπιασε τα άπιαστα…

Υπήρχε και η κούραση από το προηγούμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι στη Γερμανία, αλλά δεν είναι η δικαιολογία για την εμφάνιση του α΄ 45λέπτου. Στην ομάδα υπάρχει βάθος και πολλές λύσεις γιο΄ αυτό και ο Αυγουστή προχωρά σε μερικό «rotation» κάθε φορά.

Δεν υπάρχει καιρός για μεμψιμοιρίες πια και στον Απόλλωνα κοιτάζουν τη συνέχεια. Ο Σακέτι θα απουσιάσει λόγω καρτών από το ματς με την Ανόρθωση, ενώ η σοβαρότητα της κατάσταση του Μάγκλιτσα, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής καθώς ταλαιπωρείται από αιμάτωμα, θα διαπιστωθεί σε εξετάσεις που θα υποβληθεί.

Νίκος Νικολάου


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ