Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για το παιχνίδι με την Δόξα, τη διαιτησία, την παρουσία του κόσμου στα γήπεδα και τη συνέχεια στο πρωτάθλημα.

«Γνωρίζαμε ότι θα είναι δύσβατος ο δρόμος του πρωταθλήματος. Το ξέραμε ότι θα έχει δύσκολα εμπόδια μέχρι να φτάσουμε στο τέλος. Αφήσαμε δυο βαθμούς στη Λευκωσία», ανέφερε αρχικά.

Για το σχόλιο που έκανε για τη διαιτησία:
«Κατ’αρχήν, δεν μίλησα για διαιτησία, δεν διατυπώθηκαν σωστά οι δηλώσεις που έκανα. Εγώ με το τέλος του αγώνα, είπα ότι θα πρέπει να ξεπερνούμε όλα τα εμπόδια που έχουμε, είτε είναι 13, είτε 14, είτε 15. Ο Απόλλωνας πρέπει να ξεπεράσει όλα τα εμπόδιο για να φτάσει στο στόχο του. Ήμασταν καλύτεροι από την Δόξα. Οι δηλώσεις του κ. Χατζηλούκα αποτυπώνουν την αλήθεια, ότι είμαστε ομαδάρα. Το λένε όλοι οι προπονητές κάθε εβδομάδα».

Για την απουσία του κόσμου από τα γήπεδα και την κάρτα φιλάθλου:
«Δεν είναι η κάρτα οπαδού που έχει διώξει τον κόσμο από τα γήπεδα. Ο τελευταίος λόγος από αυτούς που δεν έχουμε είναι η κάρτα οπαδού. Όταν κάποιου αμφησβητείς τη νοημοσύνη του συνεχώς, αυτά θα έχουμε στο πρωτάθλημα».

Για το ότι στην Φρανκφούρτη πήρε αρκετό κόσμο ο Απόλλωνας:
«Ο κόσμος πάει στα γήπεδα για να βλέπει ένα ποδόσφαιρο όπως πρέπει να παίζεται. Πήγαμε στην Φρανκφούρτη, χάσαμε επιστρέψαμε. Πήγαμε πέρσι στη Λευκωσία για να παίξουμε για το πρωτάθλημα, χάσαμε επιστρέψαμε. Παίξαμε τελικό κυπέλλου, χάσαμε επιστρέψαμε. Αποδεχόμαστε και τα τρία αποτελέσματα. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Όταν προσπαθείς γενικότερα να παρεμποδίσεις την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος με διάφορους τρόπους, αυτά είναι τα αποτελέσματα».

Για το όλο ζήτημα της απουσίας του κόσμου:
«Προσπαθούμε να βελτιώνουμε την ομάδα, να εξελίσσουμε τις υπηρεσίες της, να μεγαλώνουμε το εκτόπισμά της. Προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο. Αν θα πηγαίνουμε στο γήπεδο και να επιστρέφουμε με νεύρα, δεν θα πηγαίνουμε. Ο κόσμος τιμωρεί αυτούς που είναι στο ποδόσφαιρο, τιμωρεί αυτά που βλέπει τα τελευταία χρόνια».

Για το παιχνίδι με την Ανόρθωση:
«Η Ανόρθωση έχει το σεβασμό μας. Δεν μας αποπροσανατολίζει η μέχρι στιγμής πορεία της στο πρωτάθλημα. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα. Θα πρέπει οπωσδήποτε να ανασυνταχθούμε και να προχωρήσουμε».

Για τον Σουμά, τον Μάγκλιτσα και τον Γιούστε:
«Ο Σουμά θα περάσει από εξέτάσεις. Ο Μάγκλιτσα έχει ένα αιμάτωμα, θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι με την Ανόρθωση. Ο Γιούστε είναι εκτός μέχρι το Γενάρη».


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ