Η «Κυρία» πέταξε άλλη μια αγωνιστική χωρίς να έχει πάρει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Ωστόσο, η αγωνιστική της παρουσία, είναι σε τόσο χαμηλά επίπεδα, που δεν σε πείθει ότι μπορεί να αλλάξει. Για ακόμη ένα παιχνίδι κινήθηκε από μέτρια εώς… κακά επίπεδα. Εκεί που πήγε να παίξει «μπάλα» στην αρχή με κάποιες επελάσεις του Λαβόρδε, κάπου χάθηκαν όλα στην πορεία. Και γράφει ακόμα μια ήττα στο ενεργητικό της. Γράφει ακόμα μια ήττα μέσα στην… άλλωτε «καυτή» έδρα. Την τρίτη συνεχόμενη!

Η εικόνα του συνόλου προβληματίζει αρκετά και πλέον όλοι αναρωτιούνται για το ποια θα είναι η συνέχεια από εδώ και πέρα. Πως μπορεί να αντιδράσει, να «ξυπνήσει» και να επανέλθει; Μπορεί να αλλάξει ή θα συνεχιστεί αυτός ο «εφιάλτης»; Με άλλους στόχους άρχισε τη σεζόν και μέσα από αυτή, προς άλλη κατεύθυνση καταλήγει.

Ήδη, έχει μπει σε μια πολύ δύσκολη περίοδο. Είναι δύσκολη η αναπροσαρμογή των στόχων και η ανασύνταξη. Γιατί άλλο να αρχίζεις με στόχο την Ευρώπη και στην πορεία να ανεβάζεις τον πήχη και άλλο το ανάποδο. Γιατί είναι δύσκολη η παραδοχή της… αποτυχίας. Και ως κοινωνία σε ετούτη τη χώρα, δεν το πράττουμε. Όλα όσα συμβαίνουν στην Ανόρθωση αυτό το διάστημα, θα την πάρουν πίσω. Πολύ πίσω. Εκεί που πέρσι είχε… ανάψει τον κόσμο για τα καλά και το καλοκαίρι με τις μεταγραφές «αεροδρομίου», τώρα βρίσκεται στον πάτο. Κυριολεκτικά…

Πλέον, η επόμενη μέρα είναι τόσο μπερδεμένη, που πρέπει να παίξει τον ρόλο της η διοίκηση. Αν συνεχίσει η ομάδα να έχει αυτή την εικόνα, ο «κίνδυνος» του διασυρμού σε κάποιο παιχνίδι, είναι υπαρκτός. Η διοίκηση πρέπει να πάρει αποφάσεις εδώ και τώρα, με όποιο κόστος και να υπάρχει πίσω από αυτές.

Κύπρος Εγγλέζος


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ