Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για το παιχνίδι με την Ανόρθωση και τη συνέχεια.

Για το παιχνίδι με την Ανόρθωση:
«Ήταν ένα ντέρμπι με τα όλα του. Όπως το περιμέναμε κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Δεν είναι ένα γήπεδο το «Αντώνης Παπαδόπουλος που μπορεί κάποιος να περάσει με ευκολία. Αν εξαιρέσουμε το τελευταίο διάστημα του αγώνα παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Στο τέλος έκανε την εμφάνισή της και η κούραση που είχαμε από το βεβαρημένο πρόγραμμα. Κρατάμε όλα τα θετικά στοιχεία που παίρνεις από ένα ντέρμπι. Να κτίσουμε πάνω σε αυτό το αποτέλεσμα».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΛ:
«Παίζουμε με μια ομάδα που είναι αήττητη. Παίζουμε στην έδρα μας, παίζουμε με ένα αντίπαλο που πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία. Παίζουμε με ένα δύσκολο αντίπαλο. Να επιδιώξουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας. Να πάρουμε τους τρεις βαθυμούς και να συνεχίσουμε την πορεία μας».

Για τη σημασία της νίκης:
«Σίγουρα είναι σημαντική, το λέγαμε και πριν το παιχνίδι. Γνωρίζαμε πολύ καλά ότι εφόσον κερδίσουμε, δεν παίρνουμε μόνο τα βαθμολογικά οφέλη αλλά πολλά περισσότερα. Ο κόσμος βοήθησε πάρα πολύ και το χάρηκε με την ψυχή του. Τους περιμένουμε και στην έδρα μας να μας βοηθήσουν. Δεν επαναπαυόμαστε. Το πρόγραμμά μας είναι πάρα πολύ απαιτιτικό. Από σήμερα επικεντρωνόμαστε για το παιχνίδι με την ΑΕΛ».

Για τον Ιγκόρ Σίλβα που αποχώρησε τραυματίας και τους υπόλοιπους:
«Σήμερα, αύριο. Θα περάσει κάποιο διάστημα για να έχουμε ενημέρωση για τους ποδοσφαιριστές. Στον αντίποδα είδαμε να αγωνίζεται και να βοηθάει ο Λαμπάν. Είχε ένα πρόβλημα από το καλοκαίρι. Μπορεί να μας δώσει περισσότερες λύσεις. Στα θετικά ότι έπαιξε από την αρχή ο Φλοριάν. Πλέον, καλούμαστε να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο και να πάρουμε τη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που κάνει τη διαφορά στο φετινό πρωτάθλημα».


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ