Ο Στέλιος Δημητρίου ο οποίος αγωνίζεται στην  Σκωτία με την φανέλα της Ρος Κάουντι μίλησε στον Super Sport fm 104.0.

Για την πορεία της Ρος Κάουντι…

«Η ομάδα πάει πολύ καλά, είμαστε στην 1η θέση. Πέρσι η ομάδα ήταν Πρέμιερ Λιγκ και έπεσε κατηγορία. Στόχος είναι η επάνοδος στην υψηλότερη κατηγορία. Εγώ δεν άρχισα την σεζόν όπως ήθελα, δεν έπαιρνα τα λεπτά συμμετοχής που ήθελα, είχα και έναν τραυματισμό. Έκανα υπομονή και στα τελευταία μας τα μπήκα στην ομάδα και στόχος είναι να μείνω εκεί μέχρι το τέλος της σεζόν».

Για την δική σου παρουσία…

«Θέλω να αφήσω την σφραγίδα μου στην ομάδα όπως έκανα και στην Σεν Μίρεν. Αρχίζω και βρίσκω τα πατήματα μου. Θέλω να συνεχίσω να είμαι βασικός και η ομάδα να παίρνει τα αποτελέσματα . Όταν δεν έπαιζα στο πρωτάθλημα ήμουν βασικός στο Κύπελλο. Έχουμε και αγώνα απόψε εκτός έδρας με την Φόλκιρκ και στόχος είναι οι τρεις βαθμοί».

Ποιοι είναι οι στόχοι…

«Πριν αρχίσει το πρωτάθλημα η ομάδα μας ήταν το πρώτο φαβορί για την άνοδο, έχουμε τον υψηλότερο προϋπολογισμό. Η ομάδα κράτησε τους περισσότερους ποδοσφαιριστές που ήταν πέρσι στην Πρέμιερ Λιγκ. Είμαστε το φαβορί στα χαρτιά αλλά είναι σημαντικό που το δείχνουμε στο γήπεδο. Είναι μεγάλη η σεζόν, τέσσερις γύροι και άλλα παιχνίδια το Κύπελλο».

Πλέον έχει μεγάλη εμπειρία σε αυτή την κατηγορία…

«Ναι έχω την εμπειρία. Δεν πήρα την ευκαιρία να παίξω στην Πρέμιερ Λιγκ με την Σεν Μίρεν, άλλαξε ο προπονητής, ο νέος έφερε τους δικούς του. Φέτος ελπίζω να τα καταφέρουμε για να ζήσω και την εμπειρία της Πρέμιερ Λιγκ. Υπάρχει ανταγωνισμός. Η Φόλκιρκ που παίζουμε απόψε άρχισε με στόχο την άνοδο και είναι στην τελευταία θέση».


Παρακολουθείς τι γίνεται στο Κυπριακό πρωτάθλημα;

«Παρακολουθώ τα στιγμιότυπα όλων των αγώνων στην Κύπρο, ενημερώνομαι. Είναι ευχάριστο που βλέπουμε κάποιες ομάδες όπως η Δόξα και η Νέα Σαλαμίνα να παίρνουν βαθμούς και να δείχνουν ότι μπορούν να σταθούν καλά. Ξεχωρίζω τον Απόλλωνα, νομίζω είναι η καλύτερη ομάδα».

Για τις προσωπικές σου φιλοδοξίες, πήρες και κλήση στην Εθνική…

«Ο κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίζει στην Εθνική αλλά είναι θέμα επιλογών του προπονητή, πως θέλει να παίζει σε κάθε παιχνίδι».


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ