Το καλοκαίρι όταν έγιναν οι μετεγγραφές του ΑΠΟΕΛ, υπήρξαν κάποιοι που τράβηξαν πάνω τους τα βλέμματα όπως ήταν λογικό (Κβιλιτάια, Οκριασβίλι, Μάγκλιτσα). Ο Αντρέας Καρώ από την άλλη δεν ήταν μέσα στα ονόματα που έγινε μεγάλη συζήτηση για τη μεταγραφή του.

Ωστόσο ο Κύπριος αμυντικός είναι ίσως ο μοναδικός από τις φετινές προσθήκες που ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις που υπήρχαν. Μάλιστα η συνεισφορά του δεν αφορά μόνο την άμυνα αλλά και την επίθεση. Κι αυτό γιατί έχει σκοράρει τέσσερα γκολ στο πρωτάθλημα και αποτελεί τον πρώτο σκόρερ της ομάδας.

Παρότι αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός αυτό δεν τον εμποδίζει από το να βρίσκει με αρκετή συχνότητα δίχτυα. Κυρίαρχος στις στημένες φάσεις και στο ψηλό παιχνίδι, είναι τα στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν ενώ γενικότερα του αρέσει να ανεβαίνει στην αντίπαλη περιοχή.

Η γενικότερη εικόνα του είναι πέρα για πέρα ικανοποιητική και αποτελεί μια μετεγγραφή που μπορεί να πει κανείς πως έβγαλε τα λεφτά του. Το θέμα είναι πως χρειάζεται υποστήριξη ο Καρώ τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΜΠΟΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑ

ΕΝΘΕΤΟ SUPER SPORT


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ