Οι γαλαζοκίτρινοι για την ώρα έχουν δώσει μεγαλύτερη βάση στην ενίσχυση της μεσοαμυντικής γραμμής και στη θέση του τερματοφύλακα, χωρίς να παραμερίζονται φυσικά οι άλλες θέσεις

Η προσπάθεια του ΑΠΟΕΛ για να ενισχυθεί συνεχίζεται δυναμικά και όσο περνάνε οι μέρες μοιάζει δεδομένο πως θα εντείνονται οι διεργασίες για μεταγραφές. Οι γαλαζοκίτρινοι για την ώρα έχουν δώσει μεγαλύτερη βάση στην ενίσχυση της μεσοαμυντικής γραμμής και στη θέση του τερματοφύλακα, χωρίς να παραμερίζονται φυσικά οι άλλες θέσεις.

Μετά την απόκτηση Ντάλσιο που καλύπτει τη μεσαία γραμμή κι αυτή του Χοσέ Άνχελ Κρέσπο για το κέντρο της άμυνας, η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή θέλει να ξεγνοιάσει με τους στόπερ και να βρει τον παρτενέρ του Ισπανού αμυντικού. Τουλάχιστον όπως λένε οι πληροφορίες, που φέρνουν στο προσκήνιο το όνομα του Φερνάντο Βαρέλα.

Για όσους δεν τον γνωρίζουν αποτελεί τον επί έξι χρόνια «παρτενέρ» του Κρέσπο στο κέντρο της άμυνας του ΠΑΟΚ. Ήταν το βασικό δίδυμο των ασπρόμαυρων την τελευταία εξαετία, όταν και οι δύο αφίχθηκαν μαζί το καλοκαίρι του 2016. Ο Πορτογάλος αμυντικός έχει μείνει κι αυτός ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ κι όπως αναφέρουν οι πληροφορίες είναι ένας παίκτης που ενδιαφέρει αρκετά το ΑΠΟΕΛ.

Γίνεται λόγος πως έχουν γίνει διερευνητικές επαφές με τον 34χρονο άσο, για να διαφανεί εάν υπάρχει περίπτωση να συνεργαστούν οι δύο πλευρές. Αν για κάποιους αποτελεί «αγκάθι» η ηλικία του, αυτό αντισταθμίζεται με την ποιότητα και την εμπειρία που τον διακατέχει. Όπως και ο Κρέσπο έτσι και ο πρώην συμπαίκτης του στον ΠΑΟΚ ήταν στυλοβάτες στην κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2019, αλλά και στις άλλες επιτυχίες όπως στα τέσσερα κύπελλα από το 2016 και έπειτα που πήγαν στην ομάδα, αλλά και σε ορισμένες ευρωπαϊκές διακρίσεις.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΜΠΟΣ (ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑ / ΕΝΘΕΤΟ SUPER SPORT)


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ