Σε αντίθεση με το προηγούμενο διάστημα, το ρεπορτάζ της ΑΕΛ πλέον τρέχει με γοργούς ρυθμούς και τα ονόματα που ενδιαφέρουν τον Χόρχε Σίλας αυξάνονται. Το γεγονός ότι ο Πορτογάλος έχει στο πλάνο του πολλές μεταγραφικές κινήσεις, όπως είναι φυσικό φέρνει και πολλά ονόματα στην επιφάνεια.

Το τελευταίο που βγήκε προς τα έξω ότι ενδιαφέρει τον προπονητή των γαλαζοκιτρίνων είναι του Χοσέ Κλέιλτον Ντε Μοράις Ντος Σάντος ή πιο απλά, Κλέιλτον! Πρόκειται για 29χρονο κεντρικό μπακ από τη Βραζιλία, τελευταία ομάδα του οποίου ήταν η Πόντε Πρέτα, που παίζει στο πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας της χώρας. Ομάδα από την οποία μένει ελεύθερος σε μερικές μέρες, επομένως έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε άλλη θέλει.

Ο Κλέιλτον είναι δεξιοπόδαρος στόπερ και προέρχεται από γεμάτη χρονιά. Είναι παίκτης που ξέρει πολύ καλά ο Σίλας, αφού ήταν μαζί στην Μπελενένσες και θεωρεί ότι μπορεί να βοηθήσει την ΑΕΛ. Το κατά πόσο θα προχωρήσει αυτή η περίπτωση για τη λεμεσιανή ομάδα θα φανεί μέσα από τις εξελίξεις και επαφές των επόμενων ημερών.

Στα μέσα Ιουλίου

Όσο πλησιάζει η έναρξη της προετοιμασίας και η άφιξη του Σίλας στην Κύπρο, τόσο εντείνονται και οι διεργασίες. Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να αρχίσουν και οι ανακοινώσεις, αφού υπάρχουν ήδη δύο καταρχάς συμφωνίες υπογεγραμμένες στα γραφεία. Ο Πορτογάλος αναμένεται να επιστρέψει στο νησί μας γύρω στις 10 Ιουλίου, αφού την επόμενη μέρα ξεκινά δουλειά η ομάδα με τις εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις. Μέχρι την κάθοδο του βρίσκεται σε καθημερινή επαφή με Μπεμπέ και Ανδρέα Σοφοκλέους, αφού οι τρεις τους αποτελούν την επιτροπή προγραμματισμού ενόψει της νέας σεζόν. Οποιεσδήποτε κινήσεις, είτε αυτές αφορούν αποχωρήσεις είτε μεταγραφές, γίνονται με την τελική έγκριση του κόουτς.

Όσον αφορά στις αποχωρήσεις, οι παίκτες που δεν είναι στα πλάνα του Χόρχε Σίλας τη δεδομένη στιγμή έχουν ήδη ενημερωθεί είτε οι ίδιοι είτε οι εκπρόσωποι τους. Στην κατηγορία αυτή μπήκε και ο Κωνσταντίνος Σωτηρίου ο οποίος έχει ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο και θα πρέπει είτε να βρεθεί λύση να αποχωρήσει, είτε να δοθεί δανεικός.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑ/ΕΝΘΕΤΟ SUPER SPORT/ΕΥΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ