«Ενενήντα χρόνια ζωής συμπληρώνει σήμερα η ιστορική ομάδα του ΑΣΙΛ και ο πρόεδρος Γιώργος Κκαΐλης έστειλε το δικό του μήνυμα στους φίλους της ομάδας και όχι μόνο.

𝝩𝝾 𝝻ή𝝼𝞄𝝻𝝰 𝞃𝝾𝞄 𝝿𝞀𝝾έ𝝳𝞀𝝾𝞄 𝞃𝝾𝞄 𝞂𝞈𝝻𝝰𝞃𝝴ί𝝾𝞄 𝝲𝝸𝝰 𝞃𝝰 𝟵𝟬𝞆𝞀𝝾𝝼𝝰:

«Ενενήντα χρόνια ζωής συμπληρώνει σήμερα το σωματείο μας.
Ενενήντα χρόνια δράσης και προσφοράς στον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Ενενήντα χρόνια μιας ιστορίας που υπηρετούμε με σεβασμό για τις αξίες που μας κληροδότησαν οι προηγούμενες γενιές.
Ως διοίκηση θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε το άπαν των δυνάμεων μας για να επιστρέψει ο ΑΣΙΛ ΛΥΣΗΣ στο δρόμο των επιτυχιών. Ήδη έχουν γίνει σημαντικές αλλαγές με στόχο η ποδοσφαιρική ομάδα μέσα από ένα τριετές πλάνο να καταφέρει να επανέλθει σε πρωταγωνιστική πορεία και διακρίσεις.

Το μέλλον του ΑΣΙΛ ΛΥΣΗΣ είναι άρρηκτα συνδεδεμένο και με την σημαντικότερη πηγή πλούτου που θεωρούμε ότι είναι τα τμήματα υποδομής. Στην ακαδημία μας πέραν των 250 ποδοσφαιριστών διδάσκονται τις βασικές αρχές του ποδοσφαίρου και στόχος μας είναι η εξέλιξη όλων τόσο στον αγωνιστικό τομέα όσο και σε θέματα συμπεριφοράς ως πολίτες της κοινωνίας. Η εμπιστοσύνη των γονέων και των νεαρών ποδοσφαιριστών μαρτυρά την ποιότητα της δουλειάς που γίνεται από όλους και το επιστέγασμα των κόπων και των προσπαθειών της ακαδημίας θα είναι η περαιτέρω στελέχωση της πρώτης ομάδας με ποδοσφαιριστές από τα σπλάχνα του ΑΣΙΛ ΛΥΣΗΣ στα επόμενα χρόνια.
Ο ΑΣΙΛ σαν συνώνυμο της ΛΥΣΗΣ θα κρατά ψηλά και περήφανα το όνομα της κωμόπολης μας. Το σωματείο μας θα συνεχίσει να διατηρεί άσβεστη τη φλόγα της επιστροφής όσα χρόνια κι αν περάσουν.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΣΙΛ ΛΥΣΗΣ!
Γιώργος Κκαΐλης,
πρόεδρος σωματείου ΑΣΙΛ ΛΥΣΗΣ».


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ