26/06/2022 22:33

Ο σοβαρός τραυματισμός που υπέστη στο πρόσωπο σε εναέρια σύγκρουση με τον Σκρίνιαρ τον περασμένο Νοέμβριο όχι μόνο δεν έχει σβήσει από το μυαλό του Βίκτορ Όσιμεν αλλά θέλησε να μιλήσει σε συνέντευξή του για την τραυματική του εμπειρία.

Η περασμένη σεζόν ήταν εξαιρετική για την Νάπολι αφού βγήκε στο Champions League (μέσω της 3ης θέσης στην Serie A) και έφτασε σε ένα σημείο να είναι σοβαρή υποψήφια για το σκουντέτο και ένας από τους λόγους της επιτυχίας της ακούει στο όνομα Βίκτορ Όσιμεν.

Ο Νιγηριανός επιθετικός συνιστά εγγύηση για τους παρτενοπέι στη γραμμή κρούσης και το φινάλε της σεζόν τον βρήκε να μετράει 18 γκολ σε 32 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, με τον αριθμό αυτό να φαντάζει εξαιρετικά μεγάλος αν αναλογιστεί κάποιος ότι για δύο μήνες μεσούσης της σεζόν ήταν στα πιτ.

Αιτία ένας σοβαρός τραυματισμός που υπέστη κατά τη διάρκεια αγώνα με την Ίντερ τον Νοέμβριο, σε εναέρια σύγκρουση με τον Μάρτιν Σκρίνιαρ, με τον Νιγηριανό να έχει υποστεί πολλαπλά κατάγματα στο πρόσωπο και να χρειάζεται να περιμένει μέχρι τον Ιανουάριο του 2023 για να επιστρέψει -φορώντας ειδική προστατευτική μάσκα στο πρόσωπο- στη δράση.

Ο ίδιος μάλιστα όχι μόνο δεν έχει διάθεση να ξεχάσει αυτό το περιστατικό αλλά φαίνεται πως έχει σημαδέψει εκτός από το πρόσωπο και την ψυχή του, με τον 23χρονο να προχωράει σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση και να περιγράφει τη δοκιμασία του ως κάτι πολύ κοντινό στον θάνατο.

“Ο τραυματισμός που είχα απέναντι στην Ίντερ έμοιαζε με τραυματισμό που οδηγεί στον θάνατο. Αισθανόμουν ότι πεθαίνω. Μόνο εγώ μπορώ να εξηγήσω πώς ένιωθα εκείνη τη στιγμή.

Αλλά για να μπορέσω να σηκωθώ όρθιος χωρίς να χρησιμοποιήσω το φορείο, να βγω από το γήπεδο μόνος μου, τότε ήξερα ότι ήταν κάτι που μπορούσα να χειριστώ”, δήλωσε αρχικά ο Όσιμεν μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Νιγηρίας “Wazobia FM”, για να προσθέσει:

“Φτάνοντας στο νοσοκομείο, είπα στον γιατρό μου ότι θα μείνω εκτός για δύο εβδομάδες το πολύ. Όταν βγήκε η τομογραφία, είδα πως έσπασα πολλά οστά, τα οποία έπρεπε να αφαιρέσουν και να τα διορθώσουν. Έχω περίπου 18 βίδες κάτω από το σαγόνι μου.

Για μέρες ολόκληρες δεν μπορούσα να κοιμηθώ ή να φάω από τον πόνο. Στο τέλος όμως της ημέρας, είμαι λιοντάρι και ξέρω το είδος της νοοτροπίας που έχω. Στο μυαλό μου, είχα ήδη προγραμματίσει την επιστροφή μου μετά το χειρουργείο”.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ