Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να προκύψουν ακόμη περισσότερες ανακοινώσεις από πλευράς ΑΕΛ

Οι δύο καταρχήν συμφωνίες που είχε υπογεγραμμένες στα γραφεία της ΑΕΛ, μετουσιώθηκαν σε επίσημες ανακοινώσεις με το που μπήκε ο Ιούλιος.

Η λεμεσιανή ομάδα ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση των Ανδρέα Μακρή και Ούγκο Μπάστο, με τους δύο παίκτες να υπογράφουν συμβόλαιο για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Μακρής δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού οι οπαδοί των γαλαζοκιτρίνων τον γνωρίζουν πολύ καλά λόγω της προηγούμενης του θητείας στην ομάδα. Αυτό που θέλουν είναι να έχει παρόμοια παρουσία αν όχι και καλύτερη, από την πρώτη φορά, ώστε να βοηθήσει την ΑΕΛ να πετύχει τους στόχους της. Ανταμώνει ξανά με τον Σίλας ο Κύπριος επιθετικός, αφού ήταν για ένα διάστημα συμπαίκτες στην ΑΕΠ και είχε την ευκαιρία να μάθει πολλά από αυτόν.

Από την άλλη ο Ούγκο Μπάστο, αποκτήθηκε με στόχο να αποτελέσει τον ακρογωνιαίο λίθο της άμυνας. Ο προπονητής της ΑΕΛ τον επέλεξε, βλέποντας στο πρόσωό του έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος θα μπορέσει να σουλουπώσει την αμυντική λειτουργία της ομάδας στη νέα σεζόν. Ο Πορτογάλος προορίζεται για το αρχικό σχήμα και πλέον είναι στοίχημα και για τον ίδιο να δικαιώσει τον Σίλας.

ΕΥΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑ – ΕΝΘΕΤΟ SUPER SPORT


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ