Το ότι ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται γενικό «σέρβις» ενόψει της νέας σεζόν ήταν γνωστό από την ημέρα που η ομάδα έχανε το Champions League και συμβιβαζόταν με το Conference League, χάνοντας το ματς της τελευταίας αγωνιστικής με… κατεβασμένα τα χέρια.

Μια από τις θέσεις, πάντως, που γενικώς η ομάδα δεν παρουσίασε προβλήματα ήταν αυτή του αριστερού μπακ, με τον Φακούντο Σαμπάλα να επιδεικνύει αξιοζήλευτη σταθερότητα στις εμφανίσεις του. Προφανώς και οι άνθρωποι του ΑΠΟΕΛ ένιωθαν μια σιγουριά για τη συγκεκριμένη θέση ενόψει της επόμενης σεζόν και τουλάχιστο δεν θα χρειαζόταν να αγχωθούν περισσότερο από το κανονικό για την κάλυψή της.

Με τη φυγή, ωστόσο, του Αργεντινού, τα πάντα άλλαξαν. Ξαφνικά, μία ημέρα πριν την αναχώρηση για τη Βουλγαρία, στο πλάνο της ομάδας προγραμματισμού μπήκε και η απόκτηση ενός «ενδεκαδάτου» αριστερού μπακ. Εμείς θα πούμε πως πρέπει να είναι τουλάχιστο ισάξιος -και ιδανικά καλύτερος- του Σαμπάλα. Δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια λάθους σε κάθε θέση, πόσο μάλλον σε μια που ήταν από τις «καλές» του περσινού μέτριου ΑΠΟΕΛ.

Η περίπτωση Χούλτ, που είναι καλύτερη στη θεωρία από αυτή του Χαφέζ, έμεινε κάπως στάσιμη. Και το ψάξιμο συνεχίζεται για την κάλυψη της δυσκολότερης -κατά τους ειδικούς- θέσης σε ένα ρόστερ.

ΜΑΡΙΟΣ ΧΑΤΖΗΣΤΥΛΛΗΣ
Εφημερίδα ΑΛΗΘΕΙΑ
Ένθετο SUPER SPORT


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ