Δηλώσεις του προέδρου σωματείου ΑΣΙΛ ΛΥΣΗΣ, Γιώργου Κκαΐλη, στη σελίδα της ομάδας.

Αναλυτικά:

Για την νέα σεζόν:

«Η νέα σεζόν ξεκινά με έναν νέο προπονητή που γνωρίζουμε, ο Άγγελος Ευθυμίου επιστρέφει ως πρωταθλητής και πιστεύουμε ότι μαζί θα καταφέρουμε να φέρουμε επιτυχίες στον ΑΣΙΛ. Θα δημιουργήσει μια ομάδα από την αρχή με στόχο τον πρωταθλητισμό και την επιστροφή στη β’ κατηγορία. Το πλάνο που υπάρχει είναι μακροπρόθεσμο και πέραν του αγωνιστικού σκέλους στόχος είναι να μεγαλώσουμε και ως ομάδα να εξελίξουμε τον ΑΣΙΛ από τις ακαδημίες μέχρι την πρώτη ομάδα, τις εγκαταστάσεις και το προφίλ που πρέπει να έχει ο ΑΣΙΛ για το εγγύς μέλλον αλλά και πιο μακριά».

Για τα 90χρονα του σωματείου:

«Η σεζόν που ολοκληρώθηκε δεν είχε τα αποτελέσματα που θέλαμε όμως ο ΑΣΙΛ δεν σταματά ποτέ. Ευχαριστούμε όλους τους ποδοσφαιριστές και τα προπονητικά τιμ που συμπορευτήκαμε στην σεζόν για την συνεργασία. Μάθαμε από τα λάθη μας, γυρίσαμε σελίδα και βλέπουμε με αισιοδοξία το μέλλον. Ο ΑΣΙΛ ως μια προσφυγική ομάδα έχει πολλούς λόγους για να συνεχίσει να αγωνίζεται και να προβάλλει το όνομα της ομάδας και της Λύσης. Το χρωστάμε σε αυτούς που κράτησαν τον ΑΣΙΛ σε πολύ πιο δύσκολες συνθήκες. Τα 90χρονα για εμάς είναι μια αφετηρία για να ανεβάσουμε επίπεδο τον ΑΣΙΛ μέσα σε ένα τριετές πλάνο που είναι σε ισχύ. Αυτό που πρέπει να τονίσουμε ξανά είναι ότι στον ΑΣΙΛ δεν περισσεύει κανείς, όλοι μαζί με συλλογική προσπάθεια και ο καθένας από τον τομέα ευθύνης του μπορεί να βάλει το λιθαράκι του για αυτό που θέλουμε να χτίσουμε».

Για τις ακαδημίες:

«Ήταν μια σεζόν που ξεκίνησε με δυσκολίες και εμπόδια λόγω των περιορισμών με την πανδημία, όμως στη συνέχεια καταφέραμε να μπούμε σε πιο κανονικούς ρυθμούς. Όλα τα τμήματα της ακαδημίας μας συμμετείχαν σε πρωταθλήματα κατά τη διάρκεια της σεζόν. Ένδεκα ομάδες αγωνίστηκαν στα πρωταθλήματα grassroots, όπως και σε όλα τα πρωταθλήματα των αγωνιστικών τμημάτων. Η Κ17 είχε δύο ομάδες, με την μια να κατακτά το παγκύπριο πρωτάθλημα. Για εμάς το πιο σημαντικό είναι ότι οι γονείς και οι ποδοσφαιριστές επιλέγουν την ακαδημία μας διαχρονικά και για μια ομάδα που η πρώτη ομάδα δεν αγωνίζεται στην α’ κατηγορία είναι σημαντικό παράσημο και αναγνώριση. Η σεζόν ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο με το ταξίδι στην Ελλάδα. Για εμάς η σεζόν ολοκληρώθηκε, όμως ξεκινήσαμε ήδη δουλειά για την νέα σεζόν καθώς πέραν της οργάνωσης για την λειτουργία των τμημάτων της νέας σεζόν τον ερχόμενο Οκτώβριο θα γίνει και το Αυξέντειο τουρνουά».


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ