03/07/2022 00:15

Ο προπονητής της Κοπεγχάγης, Γες Θόρουπ, δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος με την ποιότητα της Φέγενορντ μετά τη φιλική νίκη με 7-0 των Δανών απέναντι στους Ολλανδούς

Η Κοπεγχάγη διέλυσε με 7-0 τη Φέγενορντ σε φιλικό παιχνίδι. Οι Ολλανδοί έδωσαν το πρώτο τους φιλικό, καθώς τώρα ξεκινούν την προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν. Από την άλλη οι Δανοί είναι σε μεγαλύτερο στάδιο ετοιμότητας, καθώς στις 17 του μήνα ξεκινάει το πρωτάθλημα της χώρας.

Ο προπονητής της Κοπεγχάγης ήταν έξαλλος με τους Ολλανδούς δηλώνοντας στην ιστοσελίδα της ομάδας πως η Φέγενορντ δεν έπραξε τα συμφωνηθέντα: «Ναι, το σκορ ακούγεται τρελό, αλλά δεν είναι το ματς το οποίο θέλαμε και χρειαζόμασταν. Η ομάδα της Φέγενορντ δεν είχε την ποιότητα που είχαμε συμφωνήσει».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Το παιχνίδι έγινε σε ένα καλό γήπεδο, με πάρα πολλούς θεατές, με την ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε να μοιάζει με αληθινό παιχνίδι. Αλλά όπως είπα περιμέναμε να παίξουμε με μία κορυφαία ομάδα της Ευρώπης και δεν πήραμε κάτι τέτοιο».

Πράγματι η Φέγενορντ προχώρησε σε αρκετές δοκιμές και χρησιμοποιήθηκαν δύο ενδεκάδες. Κάτι που έπραξε στο β’ μέρος και η Κοπεγχάγη, καθώς ήδη στο ημίχρονο επικρατούσε 5-0.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ