Για σήμερα (05/08) έχει προγραμματιστεί το ιστορικό πρώτο φιλικό για τον Ποδοσφαιρικό Όμιλο Αχυρώνα – Ονήσιλου! Συγκεκριμένα, η νεοσύστατη ομάδα θα αντιμετωπίσει τον Άρη στη Λεμεσό, σε αγώνα που θα αρχίσει στις 19:00. Ο Λιάσος Λουκά θα τεθεί για πρώτη φορά αντίπαλος του Άρη, έστω και σε φιλικό παιχνίδι απέναντι στην πρώην του ομάδα.

Ο Άρης μετά τον αποκλεισμό του στην Ευρώπη θέλει να προγραμματίσει αρκετά φιλικά, τα οποία θα τον βοηθήσουν να παραμείνει σε ετοιμότητα ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Ο Αλεξέι Σπιλέφσκι σε αυτά τα παιχνίδια θα δει ακόμη καλύτερα την ομάδα και θα εξακριβώσει τις αδυναμίες που έχει για να τις επιλύσει με τυχών μεταγραφικές κινήσεις.

Για την ενοποιημένη ομάδα αυτό το φιλικό θα είναι ένα δυνατό τεστ για να εξακριβώσει ο Λουκά το επίπεδο που βρίσκονται οι παίκτες που επέλεξε. Φυσικά θα είναι το πρώτο παιχνίδι της σεζόν και δεν σημαίνει οτιδήποτε. Ο Κύπριος κόουτς αναμένεται να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεση του και να δοκιμάσει διάφορα πράγματα.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΣΙΟΛΑΚΗΣ


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ