Ο Didier Lamkel Zé βρέθηκε στο επίκεντρο τις τελευταίες ημέρες για λάθος λόγους.

Φρόντισε με τη συμπεριφορά του να οδηγήσει σε αδιέξοδο την καριέρα του, καθώς «έκαψε» την μεταγραφή στην Ομόνοια, και οι «πράσινοι» με τη σειρά τους «μπλόκαραν» μέσω νομικών διαδικασιών τη μετακίνηση του ίδιου στη Φερεντσβάρος. Έτσι έμεινε ως «μπελάς» στην ομάδα που ανήκει από το 2018.

Ο ποδοσφαιριστής μπορεί να έχει «πατήσει» τα 25 του, ωστόσο, τούτο δεν αποτυπώνεται στην καθημερινότητα του, αλλά και στις συζητήσεις που πραγματοποιεί, κυρίως για ποδοσφαιρικούς λόγους. Ο κυπελλούχος με την Αντβέρπ (2020), επέστρεψε στο Βέλγιο, όμως το μέλλον του κρίνεται δυσοίωνο στο «De Bosuil».

Οι «Old Boys» πήραν απόφαση να διακόψουν τις διαπραγματεύσεις με τους «Zöld Sasok» για να μην υποστούν κυρώσεις. Έτσι, ο Λαμκέλ Ζε κάνει προπονήσεις εκεί, αλλά με τα παιδιά της δεύτερης ομάδας.

Μάλιστα, το πρωί της Παρασκευής (5/8) έκανε LIVE μέσω Instagram με τις ρεζέρβες της, λέγοντας πως η Ομόνοια δεν είναι κάτι σημαντικό για εκείνον, και ότι οι «κόκκινοι» αποτελεούν τον καλύτέρο σύλλογο στον κόσμο. Να θυμίσουμε ότι το συμβόλαιο του Ζε διαρκεί ως και το επόμενο καλοκαίρι (Ιούνιος 2023) με τον Φαν Μπόμελ να μην τον θέλει στο δυναμικό του.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ