Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Πλουτής Αβραάμ, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με την Κατερίνα Κυριάκου.

Αναλυτικά:

Για το φιλικό με Δόξα: «Έχουμε ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι, όπου οι προπονητές δοκιμάζουν και βλέπουν διάφορα. Έτσι και ο Χόρχε Σίλας απόψε θα δοκιμάσει διάφορα πράγματα. Είναι το πρώτο μας φιλικό με ομάδα της Α’ κατηγορίας και είναι το τελευταίο πριν την αναχώρηση για το εξωτερικό που θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας».

Για το μεταγραφικό: «Η ομάδα θα μονταριστεί στην Βουλγαρία, εκεί όπου ο κος Σίλας θα έχει όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα. Εκεί θα βγάλει περισσότερα συμπεράσματα, θα γίνουν και τρία φιλικά παιχνίδια. Αυτό που ευελπιστούμε είναι να δούμε την ομάδα μας πανέτοιμη στην αρχή του πρωταθλήματος. Σίγουρα έχουν απομείνει κάποιες “πινελιές” για να ολοκληρωθεί το ρόστερ».

Σε τι θέση χρειάζεται ενίσχυση: «Έχουμε ακόμα μία θέση ανοικτή για τον κατάλογο των 15 ξένων ποδοσφαιρικών. Πρόθεσή μας είναι η ενίσχυση με έναν κεντρικό αμυντικό που ευελπιστούμε να αποκτήσουμε τις επόμενες ημέρες. Από εκεί και πέρα είναι θέμα του προπονητή».

Για τον κόσμο: «Ο μεγάλος ενθουσιασμός, η μεγάλη δίψα του κόσμου, μας δίνει δύναμη τόσο στην διοίκηση, όσο στον προπονητή και στους παίκτες. Είμαστε κοντά στις 4.000 διαρκείας, ένας μεγάλος αριθμός που πιστεύουμε πως θα γίνει πολύ περισσότερος μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Μας είχε λείψει ο κόσμος και λόγο της κάρτας οπαδού, όσο και του κορονοϊού και των περιοριστικών μέτρων. Ο κόσμος επανέρχεται δυναμικά. Έχουν γίνει πάρα πολλές αλλαγές στην ομάδα φέτος και αγωνιστικά και σε άλλους τομείς. Έχουμε ψηλούς στόχους και με την βοήθεια του κόσμου, που θα είναι κατάμεστο και το Τσίρειο, αλλά και το νέο γήπεδο, θα μας βοηθήσει να υλοποιήσουμε τους στόχους μας».

Για το νέο γήπεδο και την επιστολή της Οργάνωσης Παραπληγικών Κύπρου: «Νομίζω πως δεν είμαστε οι καταλληλότεροι για να απαντούμε σε τέτοια θέματα. Όμως νομίζω πως οι τίτλοι είναι διαφορετικοί από το περιεχόμενο. Αν διαβάσουμε τις λεπτομέρειες της αποστολής, νομίζω πως μπορούν να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα. Έχουμε ευαισθητοποιηθεί για τα θέματα αυτά, όμως, όπως προανάφερα, δεν είμαστε οι καταλληλότεροι για να απαντήσουμε».


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ