Την απόκτηση του Αγάπιου Βρίκκη ανακοίνωσε χθες η Δόξα. Ο Αγάπιος γεννήθηκε στις 03/05/2001 (21 ετών) και αγωνίζεται ως επιθετικός. Άρχισε την καριέρα του από τις ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε μερικά χρόνια σε Ιταλία με τη φανέλα των Τορίνο (K-17 και Κ19), Πάντοβα (Κ-19), Νάπολι (Κ-19), Κατάνια, Λουπαρένσε και Μέστρε. Επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό «33».

Εν τω μεταξύ, πρόσφατα προέκυψε και μία απρόσμενη αποχώρηση, καθότι ο Μπουκαρί Καμαρά αποφάσισε να επιστρέψει στην πατρίδα του τη Γαλλία επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους. Ο Γάλλος μέσος, που θεωρήθηκε ως μια από τις ποιοτικές μετεγγραφές της προσφυγικής ομάδας, δημιουργεί κενό, το οποίο θα θελήσει να καλύψει άμεσα ο Νίκος Ανδρονίκου.

Γι’ αυτό και στη Δόξα κινούνται για απόκτηση του Αλασταΐρ Ρέινολντς, που τέθηκε εκτός πλάνου στην ΑΕΛ, ενώ ενδέχεται να γίνει και προσθήκη με ξένο ποδοσφαιριστή. Στη Δόξα είναι πιθανό να επιστρέψει ο Χάρης Κυριάκου, καλύπτοντας το κενό που θα αφήσει ο Μάριος Στυλιανού που εξέφρασε την επιθυμία να πάει στην Καρμιώτισσα.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑ / ΕΝΘΕΤΟ SUPER SPORT


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ