Έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος απασχόλησε πολύ την επικαιρότητα πέρυσι, παίρνει ο Ολυμπιακός Λευκωσίας. Ο Ντονάλντ Γκεριέ, γνωστός μας -από το πέρασμά του στον Απόλλωνα τη σεζόν 2020-21- θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Τακτακαλά.

Ο 33χρονος διεθνής αριστερός μπακ από την Αϊτή άφησε σπουδαία δείγματα γραφής κατά το σύντομο πέρασμά του από την Κύπρο, αλλά δεν… στέριωσε λόγω σοβαρών πειθαρχικών παραπτωμάτων όπως διέρρεε από πλευράς Απόλλωνα.

Το προηγούμενο καλοκαίρι εντάχθηκε στη Βίσλα Κρακοβίας, χωρίς όμως να γράψει ούτε λεπτό συμμετοχής. Τα μοναδικό παιχνίδι του εντός του 2022 ήταν με την Εθνική Αϊτής κόντρα στη Γουατεμάλα στις 27 του περασμένου Μαρτίου (2-1).

Την συμφωνία μαζί του κοινοποίησε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού, Χριστόφορος Τορναρίτης. Ο 33χρονος Αϊτινός διεθνής διαμήνυσε στους ανθρώπους του Ολυμπιακού πως θα τον ενδιέφερε να συνεχίσει στην Κύπρο, συμφώνησε και επιστρέφει. Ο Γκεριέ θα ξανασμίξει με τον πρώην προπονητή του στον Απόλλωνα, Γιάννη Πετράκη που ανακοινώθηκε επίσημα από τον Ολυμπιακό.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ