Ποιος είδε τον Νέναντ Τόμοβιτς και δεν τον φοβήθηκε! Ο Σέρβος αμυντικός της ΑΕΚ δέχθηκε «φραστική» επίθεση από φωτορεπόρτες στο «Παρτιζάνα» και αντέδρασε. Όπως ανέφερε ο ίδιος με δηλώσεις του σε ΜΜΕ της πατρίδας του, ο φωτορεπόρτερ έβρισε τα παιδιά του.

«Δεν τον χτύπησα, τον έσπρωξα, έχω 20 μάρτυρες που άκουσαν τα πάντα! Ξέρεις τι μου είπε; Τσιγγάνε σκύλε! Τα παιδιά σου είναι τσιγγάνοι!. Δεν θα αντιδρούσα ποτέ αν έβριζε τη  μάνα μου. Αλλά όταν βρίζεις τα παιδιά μου τρελαίνομαι. Αυτό που με πείραξε ήταν ότι έβρισε τα παιδιά μου. Του είπα αμέσως – περίμενε στο τέλος. Θα σε σκοτώσω. Τυχερός που τον έσπρωξα», είπε.

Και συνέχισε: «Αν δεν ήταν ποδοσφαιρικός αγώνας θα είχε τελειώσει διαφορετικά γιατί έβριζε τα παιδιά μου όλη την ώρα ! Ούτε μια αλλά 100 φορές! Όταν βρίζεις τα παιδιά μου τρελαίνομαι. Δεν θα αντιδρούσα ποτέ έτσι, έπαιξα πολλά ντέρμπι αυτό είναι φυσιολογικό. Έπαιζα και στην εθνική ομάδα, ήμουν πάντα σωστός και δεν είπα ούτε μια κακή λέξη για την Παρτιζάν. Δεν ανέχομαι όμως να μιλούν για τα παιδιά μου».


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ