16/09/2022 07:43

Επί σειρά ετών ο Ρότζερ Φέντερερ και ο Ράφα Ναδάλ αποτελούσαν τους κορυφαίους εν ενεργεία τενίστες στην ιστορία του αθλήματος.

Χθες, ο Ελβετός σταρ των κορτ ανακοίνωσε την απόφαση του να αποσυρθεί και ο Ισπανός έσπευσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram να αποχαιρετήσει τον θρύλο του αθλήματος ευχαριστώντας τον για την προσφορά του στο άθλημα αλλά και για τη συνύπαρξη τους.

Αναλυτικά:

«Αγαπητέ Ρότζερ, φίλε και αντίπαλε μου. Εύχομαι να μην είχε έρθει ποτέ αυτή η μέρα… είναι μια θλιβερή μέρα για μένα προσωπικά και για τους ανθρώπους του αθλητισμού σε όλο τον κόσμο. Ήταν ευχαρίστηση αλλά και τιμή και προνόμιο να μοιραστώ όλα αυτά τα χρόνια μαζί σου, ζώντας τόσες πολλές εκπληκτικές στιγμές εντός και εκτός κορτ.

Θα έχουμε πολλές περισσότερες στιγμές να μοιραστούμε μαζί στο μέλλον, υπάρχουν ακόμα πολλά πράγματα να κάνουμε μαζί και το ξέρουμε αυτό. Προς το παρόν, σου εύχομαι πραγματικά κάθε ευτυχία με τη σύζυγό σου, τη Μίρκα, τα παιδιά σου, την οικογένειά σου και να απολαύσεις αυτό που σε περιμένει», έγραψε ο Ισπανός.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ