Κάθε ομάδα που σέβεται τον εαυτό της, είτε μικρομεσαία είναι είτε μεγάλη, οφείλει να αξιοποιεί τον παράγοντα της έδρας σε σημαντικό βαθμό εάν θέλει να πραγματοποιήσει μία πορεία ιδανική ως προς τους στόχους που έχουν τεθεί. Και η Νέα Σαλαμίνα μέχρι στιγμής, το καταφέρνει σε βαθμό σχεδόν άριστο, καθότι στο γήπεδό της, το «Αμμόχωστος» παραμένει αήττητη.

Για να ακριβολογούμε, οι ερυθρόλευκοι μετράνε στο «σπίτι» τους, στα τρία από τα τέσσερα ματς που αγωνίστηκαν έως τώρα σε αυτό, δύο νίκες και μία ισοπαλία. Κι αυτή η ισοπαλία με λίγη τύχη παραπάνω ίσως να ήταν νίκη, απέναντι στον Απόλλωνα (1-1), τον περσινό πρωταθλητή, όμως και το «x» είναι ιδανικό τηρουμένων των αναλογιών και με βάση την επίγνωση των δυσκολιών.

Στην πρεμιέρα, ως τυπικά φιλοξενούμενη, η βαρωσιώτικη η ομάδα επικράτησε με 2-1 της Καρμιώτισσας, ενώ με το ίδιο σκορ κέρδισε και τον Ακρίτα Χλώρακας στη δεύτερη αγωνιστική.

Η ισχυροποίηση οποιασδήποτε ομάδας στην έδρα της, είναι ένα από τα κύρια συστατικά για να έχει τη βαθμολογική συγκομιδή που θα αυξήσει την αισιοδοξία για την επίτευξη των στόχων και παράλληλα την ενδυνάμωση του οικογενειακού κλίματος. Και αυτά πέραν της δυναμικής που δίνει ο κόσμος, ο οποίος στις καλές πορείες των ερυθρόλευκων, αποτέλεσε ένα από τα ισχυρά «όπλα» τους.

(Εφημερίδα ΑΛΗΘΕΙΑ / Ένθετο SUPER SPORT)


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ