Για όλα όσα αφορούν στο ρεπορτάζ της Ανόρθωσης μίλησε ο συνάδελφος ρεπόρτερ Ανόρθωσης και συνεργάτη μας στον Super Sport FM 104.0, Χαράλαμπος Παρπετάς.

Τα κυριότερα σημεία του ρεπορτάζ αφορούν στη συνάντηση που είχε στην οικία του ο πρόεδρος της «Κυρίας» και μεγαλομέτοχος Χρίστος Πουλλαΐδης, με παρόντες καμιά 30ριά παράγοντες νυν, πρώην, διοικητικούς και εξωδιοικητικούς, αλλά και τον πρόεδρο του σωματείου Ευγένιος Χαμπουλλάς.

Όπως είπε ο Χαράλαμπος Παρπετάς, εξέφρασε τον προβληματισμό του για διάφορα θέματα ο Πουλλαΐδης. Ότι αποφάσισε να αυξήσει αισθητά το μπάτζετ βλέποντας τι συμβαίνει στις άλλες ομάδες και γενικώς στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Κύπρου και δεν του βγήκε.

Υπάρχει προβληματισμός για το τι θα συμβεί στο μέλλον και πως μπορεί να πορευτεί οικονομικά η Ανόρθωση. Το πιο σημαντικό είναι πως ανέφερε πως είναι έτοιμος να αποχωρήσει αν βρεθεί διάδοχη κατάσταση και πως δεν μπορεί να μείνει για καιρό ακόμη στην Ανόρθωση.

Δεν θα αφήσει τώρα την ομάδα όπως είπε ούτε θα φύγει άμεσα και ξεκαθάρισε γενικώς πως δεν θα την αφήσει ξεκρέμαστη τη στιγμή που δεν υπάρχει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα και πως η διοίκηση έχει πληρωμένες όλες τις υποχρεώσεις της. Έστειλε δε το μήνυμα ότι εργάζεται ώστε να βρεθεί ένα στέλεχος το οποίο θα στηρίξει τον Τσίσκο Μουνιόθ στον προγραμματισμό και στις μεττεγγραφές τον Ιανουάριο και ότι με το τέλος της σεζόν πρέπει να μπουν εκ νέου όλα τα δεδομένα κάτω στο τραπέζι και να αλλάξει το μοντέλο διοίκησης.

Όπως έχει πει στους φιλοξενούμενούς του, μπορούν να αρχίσουν διαδικασία για να προσελκύσουν ενδιαφερόμενους για να τον διαδεχθούν.

Ξεκαθάρισε επίσης ότι δουλεύει με μπάτζετ αισθητά μεγαλύτερο από τα έσοδά της η Ανόρθωση. Ο Πουλλαΐδης αισθάνεται ότι ενώ έβαλε πολλά λεφτά από την τσέπη του δεν έπιασαν τόπο και δέχεται κριτική και όχι καλόπιστη κριτική.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανόρθωση: Τσίκο… reloaded;

Η απουσία των Ματζίντ Ουαρίς και Έλντερ Φερέιρα φαίνεται να...

ΑΝΟΡΘΩΣΗ
29/09/2023 21:55

Ανόρθωση: Σημαντικές «οδηγίες» προς τους φιλάθλους

Η Ανόρθωση μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε δίνει «οδηγίες» στον κόσμο...

ΑΝΟΡΘΩΣΗ
29/09/2023 16:58

Ανόρθωση – Καρμιώτισσα: Επαφές για «πακέτο» Σάμπο και Κίκο

Η Καρμιώτισσα «τρέχει» για ποιοτική ενίσχυση στο φινάλε του μεταγραφικού...

ΑΝΟΡΘΩΣΗ
29/09/2023 16:27

Ορισμοί Διαιτητών 6ης αγωνιστικής: Ξένοι σε τρία ματς…

Στον ορισμό των διαιτητών της έκτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος προχώρησε...

Α Κατηγορία
29/09/2023 15:08

Χριστόφορος Χριστοφή: «Ασπίδα» στο έργο της Επιτροπής Δεοντολογίας

Ο γνωστός νομικός, Χριστόφορος Χριστοφή, μέσω ανάρτησής του στο Twitter,...

Α Κατηγορία
29/09/2023 14:22

CABLENET- COSMOTE TV: Συνεργασία για τη μετάδοση αγώνων του Παγκύπριου...

ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωση, Πάφος FC και Καρμιώτισσα «παίζουν μπάλα» στην COSMOTE...

ΑΝΟΡΘΩΣΗ
29/09/2023 11:00