Ο προπονητής του Εθνικού Άχνας, Πάμπος Χριστοδούλου, μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του επί του από τη Δόξα στο κύπελλο, παραχώρησε της καθιερωμένες δηλώσεις.

«Συγχαρητήρια στην Δόξα, ήταν δίκαιη η νίκη της. Κέρδισε η πιο καλή ομάδα σήμερα. Προσπαθήσαμε να βάλουμε κάποια παιδιά που δεν είχαν σχεδόν καθόλου χρόνο συμμετοχής, ήθελα να δω σε ποιο βαθμό ετοιμότητας βρίσκονται για να ξέρω στην πολύ δύσκολη συνέχεια του μαραθωνίου που μπορώ να υπολογίσω και που όχι. Για μένα όπως εξελίχθηκε σε αρκετά σημεία του παιχνιδιού η ομάδα μου ήταν μέσα στο παιχνίδι. Αν και χάναμε με 2-0, και μειώσαμε στο σκορ, εμείς χάναμε τις ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Όταν δεχθήκαμε το τρίτο γκολ και την κόκκινη και πλέον ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα. Είμαι ευχαριστημένος που δεν χάσαμε κανένα παίκτη για το παιχνίδι της Δευτέρας. Στόχος από την αρχή της σεζόν είναι να επιστρέψει η ομάδα εκεί που της αξίζει, που είναι στην Α΄ Κατηγορία.  Ο Εθνικός δεν είναι ομάδα για να αγωνίζεται στην Β’ Κατηγορία. Ευχαριστώ και τα παιδιά που μέσα σε αυτό το κρύο, ήρθαν και υποστήριξαν την ομάδα».

Ερωτηθείς για τις διαφορές μεταξύ Α’ και Β’ Κατηγορίας, απάντησε: «Έχω προπονήσει πολλές ομάδες και στην Α’ Κατηγορία. Για μένα είναι πρωτόγνωρο. Με τον πρόεδρος έχουμε άριστες σχέσεις. Ήταν η 4η ή η 5η φορά που ήθελε να με φέρει στο Δασάκι. Θεώρησα πως σ’ αυτή την δύσκολη θέση που ήταν ο Εθνικός, είπα πως θα έρθω καθώς μου αρέσουν τα δύσκολα. Ήρθα γιατί ήθελα να τον βοηθήσω και θέλω να τον βοηθήσω. Στο κυπριακό πρωτάθλημα όλοι έχουν μεγάλη σημασία εκτός από τους προπονητές. Όλοι ξέρουν τα πάντα εκτός από τους προπονητές. Πριν τρία χρόνια είχα πει πως ο Κύπριος προπονητής θα δυσκολεύεται να βρει ομάδα με τον τρόπο που εξελίσσεται το πρωτάθλημα και με τους επενδυτές που μπαίνουν. Γι’ αυτό αποφάσισα και έφυγα και πήγα στην Αρμενία γιατί ήθελα να ανοίξω νέους κύκλους. Ήταν σημαντικός ο ένας χρόνος που δούλεψα εκεί. Θεωρώ με τα τόσα χρόνια εμπειρίας μου πως οι ομάδες χτίζονται και μεγαλώνουν από την στιγμή που έχουν ένα πακέτο που ξεκινά από ένα προπονητή, ένα πρόεδρο».


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απόλλων – Εθνικός: Συμφωνία για Παναγιώτη Αρτυματά

Ο Απόλλωνας ανακοίνωσε την παραχώρηση του Παναγιώτη Αρτυματά στον Εθνικό...

ΑΠΟΛΛΩΝ
29/09/2023 17:14

Ορισμοί Διαιτητών 6ης αγωνιστικής: Ξένοι σε τρία ματς…

Στον ορισμό των διαιτητών της έκτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος προχώρησε...

Α Κατηγορία
29/09/2023 15:08

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ

Στην τελευταία ανακοίνωση της η διοίκηση της Ομόνοιας όπου απαντούσε...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
29/09/2023 08:40

Ομόνοια: Το σίριαλ «Μάριος Ηλία» μάς θύμισε τις απειλές του...

Το ναυάγιο της μεταγραφής του Μάριου Ηλία από τον Εθνικό...

ΑΝΟΡΘΩΣΗ
28/09/2023 21:43

Έρευνα CIES: Η… κυπριακή κυριαρχία της Πάφου κι ο Άρης...

Η Πάφος είναι η πιο κυριαρχική ομάδα στο κυπριακό πρωτάθλημα...

Α Κατηγορία
28/09/2023 18:56

Επ. Δεοντολογίας: «Ανυπόστατοι ισχυρισμοί από τους δικηγόρους του κ. Κούμα»

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού,...

Α Κατηγορία
28/09/2023 18:10