25/01/2023 15:56

Η μεταγραφική ενίσχυση του Λεβαδειακού συνεχίστηκε με την απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού που πέρσι έπαιζε στη Σουηδία. Ο λόγος για τον 25χρονο Φίλιπ Σαχπεκίδη ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Κάλμαρ.

Ο Σαχπεκίδης είναι από τη Σουηδία αλλά έχει ελληνικές ρίζες και αποτελεί γέννημα-θρέμμα της Κάλμαρ από την οποία έμεινε ελεύθερος.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

«Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει την απόκτηση του Σουηδού επιθετικού, με ελληνικές ρίζες, Φίλιπ Σαχπεκίδη. Μετά τον αρχισκόρερ του σουηδικού πρωταθλήματος και της πρωταθλήτριας Χάκεν, Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, η ομάδα μας ενισχύεται με ακόμη έναν επιθετικό από τη Σουηδία, ο οποίος αγωνίστηκε σε ομάδα η οποία πρωταγωνίστησε.

Ο 25χρονος στράικερ αποτελεί γέννημα-θρέμμα της Κάλμαρ, η οποία πραγματοποίησε την περασμένη σεζόν την καλύτερη πορεία της την τελευταία 10ετία, τερματίζοντας στην 4η θέση.

Ο Σαχπεκίδης έχει ελληνικές ρίζες, αλλά έχει χριστεί διεθνής τόσο με την U19, όσο και με την U17 της εθνικής Σουηδίας, μετρώντας συνολικά 25 συμμετοχές. Μάλιστα κατέχει μία ιδιαίτερα τιμητική διάκριση, καθώς μέχρι και σήμερα παραμένει ο νεαρότερος σκόρερ στην ιστορία της πρώτης κατηγορίας της Σουηδίας, σε ηλικία μόλις 16 ετών! Στην ομάδα μας θα φοράει τη φανέλα με το Νο 7. Φίλιπ, καλώς ήρθες στην οικογένεια του Λεβαδειακού».


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ