Αξίζουν χίλια μπράβο στον Απόλλωνα για τη δουλειά που γίνεται όσον αφορά στο επίσημο περιοδικό του με τις πολύ ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις που δίνουν οι ποδοσφαιριστές σε κάθε έκδοση. Eίναι ένα από τα όνειρα κάθε δημοσιογράφου του αθλητικού ρεπορτάζ να συναντιέται με ποδοσφαιριστές για τέτοιου είδους συνεντεύξεις και όσοι είμαστε στο χώρο ζηλεύουμε, αλήθεια είναι…

Η επόμενη ομάδα που είναι άξια συγχαρητηρίων, είναι ο Άρης με τις εβδομαδιαίες συνεντεύξεις του Αλεξέι Σπιλέφσκι με ερωτήσεις… άλλου επιπέδου και δηλώσεις μέσα από τις οποίες πάντα έχει να πει κάτι ενδιαφέρον ο Λευκορώσος τεχνικός.

Εδώ και πολλά χρόνια όλες οι ομάδες τα ‘χουν κόψει αυτά, αδικαιολόγητα αν θέλετε την άποψή μας, διότι αν το επέτρεπαν που και που, κατά διαστήματα μέσα στις σεζόν, να μοιράζεται χρόνος στους δημοσιογράφους για τέτοιες συνεντεύξεις, θα ήταν όλα πιο ωραία για όλους και κυρίως για τον αναγνώστη. Στις μέρες μας, για να γίνει αυτό χρειάζεται προσπάθεια που μοιάζει ασκήσεις για… καταδρομείς!

Δυστυχώς, σε ό,τι αφορά στις υπόλοιπες ομάδες, αρκούμαστε στο να προβάλονται σύντομα βίντεο με δηλώσεις που δεν περιέχουν ενδιαφέρουσες αναφορές, παρά μόνο τα ίδια και τα ίδια νερόβραστα λόγια που προκαλούν… χασμουρητά και ο κόσμος τα ‘χει βαρεθεί και έχουν να κάνουν μονάχα με το προηγούμενο και επόμενο παιχνίδι. Στερεοτυπικά, λες κι αλλάζουν μονάχα κάποιες λέξεις, κάποιες φάτσες και ονόματα.

Για να είμαστε δίκαιοι, που και που κάνουν καλή δουλίτσα σε αυτόν τον τομέα και μια-δυο άλλες ομάδες, αλλά σε πολύ μικρότερο βαθμό και η σταθεροποίηση σπανίζει…

Ας ελπίσουμε ότι μελλοντικά θα σκεφτούν κάποιες διοικήσεις με πιο ανοικτό μυαλό, ότι θα σεβαστούν λίγο παραπάνω τους δημοσιογράφους κάνοντας πιο εύκολη τη ζωή τους και πιο ενδιαφέρουσα και να επιστρέψουμε σιγά-σιγά στις εποχές εκείνες που δικαιούμασταν όλοι κάποτε να παίρνουμε καμιά συνέντευξη τέτοιου είδους (σαν αυτές στο περιοδικό του Απόλλωνα) που και που και δεν χρειαζόταν να περιμένουμε κάποια ομάδα να κάνει μια μεγάλη επιτυχία για να εξασφαλίσουμε τη λεγόμενη “άδεια” περιμένοντας μάλιστα τη… σειρά μας να έρθει.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΣΠΡΗ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ…

Ο Απόλλωνας με ανάρτηση στα Social Media, φρόντισε να υπενθυμίσει...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
29/09/2023 22:59

Απόλλων – Εθνικός: Συμφωνία για Παναγιώτη Αρτυματά

Ο Απόλλωνας ανακοίνωσε την παραχώρηση του Παναγιώτη Αρτυματά στον Εθνικό...

ΑΠΟΛΛΩΝ
29/09/2023 17:14

Ορισμοί Διαιτητών 6ης αγωνιστικής: Ξένοι σε τρία ματς…

Στον ορισμό των διαιτητών της έκτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος προχώρησε...

Α Κατηγορία
29/09/2023 15:08

Χριστόφορος Χριστοφή: «Ασπίδα» στο έργο της Επιτροπής Δεοντολογίας

Ο γνωστός νομικός, Χριστόφορος Χριστοφή, μέσω ανάρτησής του στο Twitter,...

Α Κατηγορία
29/09/2023 14:22

Φανούριος: «Να ανταποκριθεί η ομάδα όπως με ΑΕΛ»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στον Super...

ΑΠΟΛΛΩΝ
29/09/2023 12:49

Νέα ανακοίνωση δικηγόρων Κούμα: «Ούτε τα προσχήματα…»

Επιστρέφουν με νέα ανακοίνωση οι δικηγόροι του Γιώργου Κούμα προς...

Α Κατηγορία
29/09/2023 10:42