Τους λόγους που η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία επέλεξε την Κύπρο και το ΓΣΠ, ανέφερε με αποκλειστικές του δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας sport-fm.com.cy, ο πρόεδρός της Παναγιώτης Μπαλτάκος.

Ο ισχυρός άνδρας της ΕΠΟ προχώρησε σε δήλωση στην ιστοσελίδα μας, ως την κατάλληλη προαναγγελία για την αυριανή (8/4) συμμετοχή του ιδίου στον Super Sport FM 104.0, με αφορμή τον ορισμό του τελικού κυπέλλου Ελλάδας για πρώτη φορά στο εξωτερικό.

«Δεν ήταν το γήπεδο της Κρίσταλ Πάλας ως πρώτη επιλογή, ήταν όμως μέσα στο πλάνο μας. Θέλαμε να έχουμε αρκετές εναλλακτικές σε περίπτωση που γίνει οτιδήποτε με κάποια από τις επιλογές. Η πρώτη μας σκέψη ήταν το ΓΣΠ και η Κύπρος, διότι είχα μιλήσει με τον κ. Κούμα από την πρώτη στιγμή».

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ μας σημείωσε ότι, στη Λευκωσία δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα για να διεξαχθεί ο τελικός κυπέλλου Ελλάδας. Ο ίδιος, αλλά και ο κόσμος μας περιμένει να αγωνιστούν οι ομάδες εκεί στο ΓΣΠ. Είμαστε χαρούμενοι που θα γίνει στην Κύπρο ο τελικός».

Για το γεγονός ότι ο τελικός θα γίνει μία ημέρα πριν τις Εθνικές Εκλογές στην Ελλάδα και αν αυτό το γεγονός μπορεί να ενισχύσει την αποχή: «Δε νομίζω πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Την επόμενη το πρωί θα αναχωρήσουν όσοι θα ταξιδέψουν για να υποστηρίξουν την ομάδα τους και να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση, άρα ως το απόγευμα μπορούν να ασκήσουν το δικαίωμα της ψήφου. Σημαντική για τον καθένα μας η ψήφος στις εκλογές».

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ