Η ημέρα της αλήθειας και της οριστικοποίησης των ομάδων που θα ανέλθουν στα μεγάλα σαλόνια έφτασε. Τρία παιχνίδια που έχουν τη δική τους ξεχωριστή σημασία θα διεξαχθούν σήμερα (30/4).

Η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας, Οθέλλος Αθηαίνου υποδέχεται την Ομόνοια 29ης Μαΐου σε ένα παιχνίδι που κρίνει πολλά.

Οι γηπεδούχοι ψάχνουν έναν βαθμό για να εξασφαλίσουν τον τίτλο, αφού έχουν ήδη κλειδώσει την άνοδο τους, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα επιδιώξουν να πάρουν τη νίκη για να εκμεταλλευτούν τυχόν απώλειες των άλλων ομάδων και να μπουν στο τρένο της ανόδου.

Μόνο με νίκη μπορούν να ελπίζουν αλλά και παράλληλα να μην κερδίσει ο Εθνικός ή να χάσει η ΑΕΖ. Την ίδια ώρα η ομάδα της Άχνας ξέρει πως εξαρτάται μόνο από το δικό της παιχνίδι για να ανέβει στην Α’ κατηγορία. Χρειάζεται νίκη απέναντι στην αδιάφορη Πέγεια 2014.

Για την ομάδα του Ζακακίου είναι πιο απλά τα πράγματα. Μπορεί ακόμα και με ισοπαλία να πάρει το εισιτήριο για την άνοδο στον αγώνα με την αδιάφορη Ομόνοια Αραδίππου. Ο πρώτος όμιλος περιλάμβανε χθες το ματς της ΜΕΑΠ Πέρα Χωριού Νήσου με τον Αχυρώνα Ονήσιλο με τις δύο ομάδες να προσφέρουν γκολ και θέαμα στο τελικό 4-4.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΜΠΟΣ (Εφημερίδα ΑΛΗΘΕΙΑ / Ένθετο SUPERSPORT)


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ