Ο Γιάννης Πετράκης είναι έμπειρος τεχνικός, ωστόσο, δεν μπόρεσε να «σώσει» τον Λεβαδειακό, παρόλο που προσπάθησε τα… μέγιστα από τη θέση του.

Ο πολύπειρος τεχνικός «έπεσε» στο… «τραπέζι» με τους υπόλοιπους υποψήφιους για τον πάγκο της Νέας Σαλαμίνας, όπως σημείωσε και ο Γιώργος Καζαμίας στις δηλώσεις που παραχώρησε στον Super Sport FM 104.0 και στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ».

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Για τον Γιάννη Πετράκη, εάν είναι φαβορί: «Δεν θα ήθελα να πω πως είναι πρώτο φαβορί, αλλά μπορώ να πω πως έχει πέσει στο τραπέζι το όνομά του και αξιολογήθηκε θετικά, όπως και κάποιοι άλλοι προπονητές. Δεν γνωρίζω πόσα άλλα ονόματα έχουν αξιολογηθεί θετικά. Δεν έχω γνώση εγώ για το κριτήριο επιλογής προπονητή.

Διαβάστε περισσότερα: «Ορθό το γκολ της Νέας Σαλαμίνας, σωστά παρενέβη το VAR στο πέναλτι»

Υπάρχουν αρμόδιοι που θα το κρίνουν αυτό και θα αποταθούν στη διοίκηση. Θεωρούμε πως μία σύγχρονη ομάδα πρέπει ο καθένας να λειτουργεί αναλόγως των καθηκόντων του για να είμαστε και σοβαροί όσον αφορά στις αποφάσεις μας. Δεν έχουμε θέσει ακριβώς διορία για τον νέο προπονητή, αλλά εκτιμώ ότι θα κλείσει το θέμα μέχρι το τέλος του Μάη».

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, τις επόμενες ώρες υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση μεταξύ της ηγεσίας του Λεβαδειακού που υποβιβάστηκε στη Super League 2 και του Γιάννη Πετράκη. Στο ραντεβού των δύο πλευρών θα υπάρξει αξιολόγηση της πορείας των «πρασίνων» με τον κόουτς στο «τιμόνι» και αναμένεται να σημειωθούν οι πρώτες εξελίξεις για το μέλλον του προπονητή που ενδιαφέρει την προσφυγική ομάδα.

Διαβάστε περισσότερα: «Ο Ντορεγκαράι ανανέωσε και κάποιοι επιμένουν…» (τι είπε για Πετράκη)

Το έργο του κόουτς που πέρασε από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας την περίοδο που διανύουμε, άφησε άριστες εντυπώσεις στην πόλη της Βοιωτίας και στους ανθρώπους της, ωστόσο, η συνέχεια της συνεργασίας είναι αβέβαιη, διότι ο Γιάννης Πετράκης έχει προτίμηση στα υψηλά «σκαλοπάτια» των πρωταθλημάτων, έχοντας δείξει πολλάκις το ποιοτικό έργο του.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ