Στο τελευταίο «Legal Matters» – Podcast με τον νομικό Χριστόφορ Χριστοφή, καλεσμένος ήταν ο πρώην γραμματέας της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, Χάρης Σαββίδης.

Ανάμεσα σε άλλα έκανε αναφορά και στον Χριστόφορο Τορναρίτη τονίζοντας πως ήταν ένας από τους παράγοντες  που τον βοήθησαν πολύ στο έργο του, ενώ του έμαθε πολλά για τον τρόπο που λειτουργούν τα πράγματα.

«Τον ευχαριστώ (σ.σ. απάντηση επειδή ο Τορναρίτης έγραψε για αυτόν δημόσια «αδιάφθορος – respect»). Ήταν από τους παράγοντες οι οποίοι με βοήθησαν πάρα – πάρα πολύ στο έργο μου. Είναι ένας αθλητικός παράγοντας παρεξηγημένος όπως άφησε να νοηθεί μετά από ερώτηση του Χριστόφορου και το δικαιολόγησε λέγοντας «εξ όσων αντιλαμβάνομαι με όσα ακούω από άλλους».

«Άρα ήταν υποβοηθητικός λες;», ρώτησε ο Χριστόφορος και απάντησε ο Σαββίδης: «Προς εμένα, απόλυτα». «Δηλαδή σε βαθμό που να σου παρέχει στοιχεία, πληροφορίες;», ρωτήθηκε ακολούθως και απάντησε: «Εγώ έμαθα πάρα πολλά για τον τρόπο που λειτουργούν τα δεδομένα, αλήθεια».

To απόσμασμα:


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ