Έρευνα λέει θα κάνει η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού για το «καυτό» θέμα των ημερών με τους κόκκινους φακέλους και θα κάνει λέει και έφοδο στα γραφεία της ΚΟΠ για να συλλέξει στοιχεία μετά τις αποκαλύψεις του πρώην μέλους της Επιτροπής, Χάρη Σαββίδη. Μάλιστα θα εξετάσει αύριο και το ενδεχόμενο έρευνας ασυμβίβαστου των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Μέχρι εδώ όλα καλά. Το περίεργο της όλης υπόθεσης όμως είναι που η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού φρόντισε διά του αντιπροέδρου της Ευθύμιου Ευθυμίου σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή να ενημερώσει μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο και την Ομοσπονδία, ότι θα της κάνει… ντου. Μάλιστα, της είπε και την ημέρα. «Την Τετάρτη το πρωί θα μπούμε στην ΚΟΠ».

Αν είναι ποτέ δυνατόν! Σαν να λέει στην ηγεσία της ποδοσφαιρικής αρχής του τόπου μας -που παρεμπιπτόντως απορρίπτει τα πάντα που της καταλογίζουν και δηλώνει έτοιμη να καταθέσει τα στοιχεία που έχουν ζητηθεί σε συνέδρια της Επιτροπής Θεσμών- «αν έχετε να κρύψετε κάτι, έχετε μπροστά σας ακόμη ένα 48ωρο»! Μόνο στην Κύπρο γίνονται αυτά τα πράγματα. Σε άλλες χώρες θα έκαναν έφοδο… χθες. Εμείς όμως επιλέγουμε να στέλνουμε και προειδοποιήσεις.

Μόνο την ώρα δεν γνωρίζει η ΚΟΠ. Ίσως θα ήταν καλό εκεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας να της στείλουν και κανένα SMS να την ενημερώσουν για την ώρα που θα περάσουν για να είναι μέσα οι άνθρωποί μπας και τα βρουν όλα κλειστά; Συνεπώς, με τα όσα προανέφερα, εγώ τουλάχιστον δεν αναμένω με ιδιαίτερη αδημονία το αποτέλεσμα των όποιων ερευνών προκύψουν. Γιατί όπως λέει και η παροιμία «ύστερα που το Μπαϊράμι ήρτε τζιαι ο Χασάνης»…

ΧΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ