Απομένει η επίσημη ενημέρωση από πλευράς Απόλλωνα και φυσικά αναμένονται απαντήσεις και για άλλους παίκτες που θα φύγουν, καθότι ο αριθμός αυτών που θα φύγουν θα είναι διψήφιος

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Ημέρα αποχωρήσεων από τον Απόλλωνα ή καλύτερα γνωστοποίησης των ονομάτων που αποχωρούν είναι η σημερινή όσον αφορά στους παίκτες οι οποίοι θα πάψουν να είναι… κάτοικοι Κολοσσίου.

Θα αποχωρήσουν πολλοί, πέραν από τους Μπασέλ Ζράντι και Εζίκιελ Χέντι (σ.σ. ήταν δανεικός από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας) οι οποίοι είχαν τεθεί πρόωρα εκτός ομάδας λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων όπως είχε τονιστεί από πλευράς Απόλλωνα, άρα τελείωσε και η συνεργασία τους νωρίτερα.

Από εκεί και πέρα, παίκτες με τους οποίους ολοκληρώνεται η συνεργασία σε δυο μέρες (στις 31 Μαΐου δηλαδή), επίσης αποχωρούν από την ομάδα της Λεμεσού όπως πληροφορούμαστε. Αυτοί είναι οι Βουκασίν Γιοβάνοβιτς, Αϊτάμ Αλεσαμί, Χάρης Μαυρίας, Μπαγκαλί Νταμπό και Ίντο Σαχάρ (ολοκλήρωση δανεισμού). Επίσης, από τους παίκτες που έχουν συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν, αποχωρεί ο Πάτρικ Γιόστεν Οφόρι, ο οποίος το περασμένο Καλοκαίρι είχε υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας έως τις 31 Μαΐου του 2024.

Βεβαίως, για όλους τους πιο πάνω ήτανε κοινό μυστικό ότι αποχωρούν, αλλά πλέον θεωρείται πως είναι τυπικό το όλο θέμα. Απομένει η επίσημη ενημέρωση από πλευράς Απόλλωνα και φυσικά αναμένονται απαντήσεις και για άλλους παίκτες που θα φύγουν, καθότι ο αριθμός αυτών που θα θα διαβούν το κατώφλι της εξόδου, θα είναι διψήφιος.

«Τελειωμένος» από τον Απόλλωνα, υπενθυμίζουμε πως θεωρείται εδώ και μήνες ο Ελ Χατζί Μπα, κάτι που αναφέραμε και σε προηγούμενά μας ρεπορτάζ (δες εδώ), ενώ αβέβαιο θεωρείται για την ώρα το μέλλον των Βαλεντίν Ρομπέρζ, Αμρ Ουάρντα, Νικολά Ντιγκινί (υπάρχει επιλογή ανανέωσης σε περίπτωση επιθυμίας και των δύο πλευρών), Κάρλος Πεϊσότο με τους οποίους ολοκληρώνεται επίσης η συνεργασία. Τον περασμένο Ιανουάριο, υπενθυμίζουμε επίσης ότι αποχώρησαν οι Ερβίν Ογκέντα, Ρέζι Ίντζια, Εουκλίδες Καμπράλ, Δημήτρης Πινάκας και Χοσέ Ρέθιο.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ