Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας ήταν καλεσμένος στον Super Sport FM 104.0 και στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» με την Κατερίνα Κυριάκου και αναφέρθηκε στα… καυτά ζητήματα που αφορούν τους «ερυθρόλευκους».

Για τον νέο προπονητή: «Δεν υπάρχει κάποιο νεότερο. Υπολογίζω και είναι δική μου εκτίμηση, είναι πως μέχρι το τέλος του μήνα θα ανακοινώσουμε, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μπορούμε να το κάνουμε αρχές Ιουνίου. Προσπαθούμε να κάνουμε όσο πιο προσεκτικές κινήσεις. Δεν θα κάνουμε βεβιασμένη κίνηση. Όσο δεν πέφτουν υπογραφές, όλα μπορούν να συμβούν. Δεν έχουμε θέσει όρους και προϋποθέσεις. Είναι δουλειά των ανθρώπων του ποδοσφαιρικού τμήματος. Από την πρώτη μέρα που φαινόταν ότι θα υπάρχει διαθέσιμη θέση στην τεχνική ηγεσία, πήραμε τουλάχιστον 200 προτάσεις για τη θέση του προπονητή. Αυτό σημαίνει πως έχουμε προτάσεις με προπονητές με όλα τα χαρακτηριστικά. Θα ήταν ανεύθυνο να μπούμε σε διαδικασία ονοματολογίας, προτιμούμε να δούμε τι θα γίνει γιατί μπορεί να χαλάσει οτιδήποτε την τελευταία στιγμή με τον οποιοδήποτε».

Για τις ανανεώσεις και τον Παπαϊωάννου: «Όποιος και αν είναι προπονητής, αυτές οι ανανεώσεις θεωρώ πως θα ήταν στο πλάνο του. Έχουμε μια ισχυρή βάση για να χτίσουμε τη νέα περίοδο. Για τον Μάκη, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, μετά από 8 χρόνια πολύ παραγωγικά. Μόνο ότι καταφέραμε όταν είχαμε να ανταγωνιστούμε υψηλά μπάτζετ και καταφέραμε να πλασαριστούμε δύο φορές στην πρώτη εξάδα, δείχνει την ικανότητα του κ. Παπαϊωάννου. Φεύγει από τη Νέα Σαλαμίνα με αναγνώριση και έχοντας μόνο φίλους».

Για τα ύποπτα παιχνίδια: «Τις τελευταίες δύο βδομάδες έχουν έρθει και τρεις κίτρινες προειδοποιήσεις με το όνομα της Νέας Σαλαμίνας, ότι θα χάναμε αλλά κερδίσαμε και αποδείξαμε όχι επειδή το είχαμε ανάγκη ότι δεν έχουμε σχέση με αυτά τα πράγματα. Δεν γίνεται να φορτώνεται η ομάδα με πίεση χωρίς κανένας λόγος, λες και είναι παράξενο να σε κερδίσει μια ομάδα που παλεύει για τη σωτηρία της. Να σχολιάσουμε τι; Ότι έχουν έρθει 18 κόκκινοι φάκελοι, ότι υπάρχει σε αυτούς καταμερισμοί ευθύνης και απόκρυψη στοιχείων; Αν αυτοί οι ισχυρισμοί ισχύουν, τότε ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Δεν θέλουμε να πυροβολήσουμε κανέναν πριν να αποδειχθούν αυτοί οι ισχυρισμοί».


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

Απάντησε ο Τιμούρ αν νιώθει προδομένος από τον τρόπο που...

Στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο νέο επεισόδιο Betarades Guest,...

ΑΝΟΡΘΩΣΗ
23/09/2023 15:51

Τιμούρ για το Ίντερ-Ανόρθωση: «Αντριάνο και Ζλάταν έκαναν καθυστερήσεις και...

Ο Τιμούρ Κετσπάγια στην αποκλειστική συνέντευξη στο νέο επεισόδιο Betarades...

ΑΝΟΡΘΩΣΗ
23/09/2023 15:31

Τιμούρ για το έπος της Τραπεζούντας: «Οι σημαίες του ψευδοκράτους...

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο νέο επεισόδιο Betarades Guest ο...

ΑΝΟΡΘΩΣΗ
23/09/2023 15:18

Τιμούρ: «Η μεταγραφή μου στην Ανόρθωση, η φοβερή ομάδα του...

Ο Τιμούρ Κετσπάγια στο νέο επεισόδιο Betarades Guest και μιλάει...

ΑΝΟΡΘΩΣΗ
23/09/2023 15:10

H LEXUS αποκαλύπτει το LBX στο Λονδίνο με μια καθηλωτική...

Για να αποτυπώσει τον τρόπο με τον οποίο το LBX...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
23/09/2023 14:39

Έριξε φαρμάκι η σύντροφος του Νεϊμάρ μετά το νέο σκάνδαλο:...

Αυτή την εβδομάδα, η ιδιωτική ζωή του Νεϊμάρ ήταν για...

SHOW BIZ
23/09/2023 14:30

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ