Η χρονιά ολοκληρώθηκε και για τον Απόλλωνα και τώρα σειρά παίρνει ο προγραμματισμός. Το κεφάλαιο Βαλεντίν Ρομπέρζ παραμένει ανοιχτό και πρέπει να κλείσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Δηλαδή είτε θα παραμείνει στην ομάδα, είτε θα αποχωρήσει. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει σύντομα…

Νεότερες πληροφορίες πάντως, επιβεβαιώνουν αυτό για το οποίο κάναμε αναφορά πριν από δύο εβδομάδες περίπου, ότι δηλαδή ο Γάλλος αμυντικός επιθυμεί νέο κλειστό διετές συμβόλαιο (δες εδώ), ενώ η διοίκηση των κυανόλευκων του προσφέρει μονοετές (με τις ίδιες απολαβές) με επιλογή αυτόματης ανανέωσης υπό προϋποθέσεις.

Για την ώρα, υπάρχει διαφωνία και δεν γνωρίζει κανείς έαν μια από τις δύο πλευρές βάλει… νερό στο κρασί της. Το βέβαιο είναι ότι στον Απόλλωνα δεν θέλουν να ρισκάρουν οτιδήποτε προσφέροντας κλειστό διετές συμβόλαιο στον 36χρονο στόπερ παίκτη, τη στιγμή που υπάρχουν ήδη ομάδες οι οποίες καραδοκούν για την απόκτησή του (μια εξ αυτών όμως μάθαμε και ο Άρης), περιμένοντας το οριστικό αποτέλεσμα των επαφών του Ρομπέρζ με τη διοίκηση του Απόλλωνα.

Ο λόγος που δεν θέλουν να πάρουν ρίσκο στον Απόλλωνα, είναι η ηλικία του Ρομπέρζ και ο κίνδυνος σοβαρού τραυματισμού. Από τη μεριά του, ο κυπριοποιημένος Γάλλος θεωρεί πως έχει τις αντοχές και τις δυνάμεις για να συνεχίσει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο για άλλα δύο με τρία χρόνια.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ