Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, Ευθύμιος Ευθυμίου για τα «καυτά» θέματα που απασχολούν την επιτροπή το τελευταίο διάστημα.

«Είναι πολλή δουλειά που έχουμε. Η ώρα 18:00 είναι η τακτική επιτροπή θα βάλουμε ερευνώντες λειτουργούς για τους τέσσερις αγώνες που ήρθε ειδοποίηση για έντονη στοιχηματική δραστηριότητα. Δεν υπάρχει στημένος αγώνας. Απλά παίρνεις ειδοποίηση από την ΟΥΕΦΑ για να προσέξουμε ότι κάτι γίνεται με την πάροδο των λεπτών. Ο αγώνας της Ομόνοιας με την ΑΕΚ ήταν για αρκετή ώρα κίτρινος και λίγο πριν την έναρξη έγινε κόκκινος. Δηλαδή παρουσιάστηκε έντονη στοιχηματική δραστηριότητα. Δεν επιρρίπτεται ευθύνη σε καμία ομάδα. Ευθύνη πρέπει να βρεθεί μετά από εξαντλητική έρευνα που θα κάνουμε. Το άλλο θέμα που θα μας απασχολήσει είναι αυτό που προέκυψε στη Βουλή. Η γραμματέας απέστειλε κλήση στον κ. Χάρη Σαββίδη να έρθει η ώρα 18:30 καταθέσει ότι έχει στην κατοχή του με αφορμή όλα όσα ανέφερε στη Βουλή. Θα πάμε να κάνουμε έρευνα παντού. Όταν λέει ο Χάρης ότι εξαφανίστηκαν, δεν σημαίνει ότι χάθηκαν από παντού. Αν πεισθούμε ότι υπήρξαν, θα τους βρούμε. Ακόμη και να σχίστηκαν οι φάκελοι. Δεν θα κάνω… ντου σε κανένα. Έχω άριστες σχέσεις».

«Εμείς έχουμε διερευνήσει και το βίντεο του προέδρου του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομου Πετρίδη, έχουμε καταλήξει στο αποτέλεσμα ότι είναι ένοχος και θα το στείλουμε στην ΚΟΠ για να λάβει τα μέτρα της. Να τον τιμωρήσει. Το παραδέχθηκε άλλωστε και ο ίδιος. Πρέπει να τιμωρηθεί με βάση τους κανονισμούς της ΚΟΠ. Μπορούν να του βάλουν ψηλό πρόστιμο ή να είναι εκτός για κάποιο διάστημα μακριά από τα γήπεδα. Αύριο το πρωί θα πάρει η ΚΟΠ το πόρισμα. Επίσης θα δώσουμε στην Ομοσπονδία για την εξέταση που κάναμε για το θέμα του ΠΑΕΕΚ-Ανόρθωση και εκεί διαπιστώνουμε τη διάπραξη ποινικών αδικημάτων. Δεν θα πω παραπάνω, θα βγάλουμε ανακοίνωση».


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

Απάντησε ο Τιμούρ αν νιώθει προδομένος από τον τρόπο που...

Στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο νέο επεισόδιο Betarades Guest,...

ΑΝΟΡΘΩΣΗ
23/09/2023 15:51

Τιμούρ για το Ίντερ-Ανόρθωση: «Αντριάνο και Ζλάταν έκαναν καθυστερήσεις και...

Ο Τιμούρ Κετσπάγια στην αποκλειστική συνέντευξη στο νέο επεισόδιο Betarades...

ΑΝΟΡΘΩΣΗ
23/09/2023 15:31

Τιμούρ για το έπος της Τραπεζούντας: «Οι σημαίες του ψευδοκράτους...

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο νέο επεισόδιο Betarades Guest ο...

ΑΝΟΡΘΩΣΗ
23/09/2023 15:18

Τιμούρ: «Η μεταγραφή μου στην Ανόρθωση, η φοβερή ομάδα του...

Ο Τιμούρ Κετσπάγια στο νέο επεισόδιο Betarades Guest και μιλάει...

ΑΝΟΡΘΩΣΗ
23/09/2023 15:10

H LEXUS αποκαλύπτει το LBX στο Λονδίνο με μια καθηλωτική...

Για να αποτυπώσει τον τρόπο με τον οποίο το LBX...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
23/09/2023 14:39

Έριξε φαρμάκι η σύντροφος του Νεϊμάρ μετά το νέο σκάνδαλο:...

Αυτή την εβδομάδα, η ιδιωτική ζωή του Νεϊμάρ ήταν για...

SHOW BIZ
23/09/2023 14:30

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ