Αντιπροσωπεία της ΚΕΠΕ βρέθηκε στο Παραλίμνι, με αφορμή την επιστροφή στις προπονήσεις του παρά αθλητή μας, Ευάγγελου Μαρτή, όμως αυτό που αντίκρισαν ήταν απίστευτο!

Δείτε την ανάρτηση και τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε:

Τεράστια απογοήτευση από τις επικίνδυνες εγκαταστάσεις στο Παραλίμνι

Με αφορμή την επιστροφή του παρά αθλητή Ευάγγελου Μαρτη στις προπονήσεις μετά από την πανδημία αντιπροσωπεία της ΚΕΠΕ έδωσε το παρόν της παρακολουθώντας από κοντά την όλη προσπάθεια, καθώς και στο να δεί ιδίοις ομμασι τι ακριβώς χρειάζεται ώστε ο αθλητής των ρίψεων να τύχει της καλύτερης αντιμετώπισης.

Στην προπόνηση του αθλητή μας στο Παραλίμνι παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της Κυπριακής Εθνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, Ανδρέας Καμαρλιγκος, ο τεχνικός Σύμβουλος, Σάββας Λακεριδης, καθώς και ο πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής και Αρχηγός των Παραολυμπιακών Αγώνων, Ανδρέας Θεοφυλάκτου.

Δυστυχώς αυτό που αντίκρισαμε ήταν πραγματικά πρωτόγνωρο στα τόσα χρόνια που είμαστε στα γήπεδα. Ο Στίβος είναι εντελώς κατεστραμμένος και μάλιστα πολύ επικίνδυνος για χρήση από τον οποιονδήποτε αθλητή. Αδιαψευστος μάρτυρας ο φωτογραφικός φακός μας. Καλούμε την Πολιτεία να επέμβει. Θεωρούμε ότι αυτό που αντίκρισαμε δεν το υιοθετεί κανένας και όλοι οφείλουμε να διορθώσουμε άμεσα τον αγωνιστικό χώρο στο Παραλίμνι που είναι και το μόνο στάδιο για στίβο στην Επαρχία Αμμοχώστου.

Ο πρόεδρος της ΚΕΠΕ, Ανδρέας Καμαρλιγκος αντικρίζοντας την άθλια κατάσταση του αγωνιστικού χώρου δήλωσε: “Πραγματικά η Πολιτεία πρέπει να επέμβει. Ο στίβος είναι εντελώς κατεστραμμένος. Είναι εντελώς ακατάλληλος και οι συνθήκες είναι άθλιες για τους αθλητές μας. Θέλουμε τους παρά αθλητές μας να προπονούνται αλλά με αυτά που είδαμε σήμερα πραγματικά νιώσαμε τεράστια απογοήτευση”.

Ο Τεχνικός Σύμβουλος, Σάββας Λακεριδης τόνισε με τη σειρά του: ” Πώς μπορεί ένας αθλητής να προπονηθεί σε τέτοιες εγκαταστάσεις; Ο χώρος είναι άκρως επικίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών”.

Τέλος, ο Αρχηγός των Παραολυμπιακών Αγώνων και πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής, Ανδρέας Θεοφυλάκτου σημείωσε: “Έχουμε δει γήπεδα και γήπεδα, αλλά αυτό που είδαμε σήμερα στο Παραλίμνι είναι ντροπή για τον αθλητισμό, ντροπή για την Κύπρο μας. Δεν είναι δυνατόν οι αθλητές να αθλούνται σε αυτές τις συνθήκες. Η Πολιτεία πρέπει να επέμβει άμεσα”.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ομόνοια: Πληροφορίες για την κοινωνική και αθλητική εκδήλωση «We Change...

Η ΟΜΟΝΟΙΑ παρέθεσε Συνέντευξη Τύπου για την κοινωνική και αθλητική...

ΒΟΛΕΪ
22/09/2023 20:58

Υποψήφιος για κορυφαίος Ευρωπαίος αθλητής της χρονιάς ο Τεντόγλου

Ανάμεσα στους υποψηφίους για το βραβείο του κορυφαίου αθλητή στίβου...

ΣΤΙΒΟΣ
22/09/2023 19:31

Στο 50ο Ράλλυ Κύπρος θα κριθεί οριστικά ο πρωταθλητής Μέσης...

Η ακύρωση του Ράλλυ Κουβέιτ που θα ακολουθούσε, μετατρέπει τον...

ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
22/09/2023 18:55

Εύκολα στα ημιτελικά της Γουαδαλαχάρα η Σάκκαρη

Στα ημιτελικά του τουρνουά της Γουαδαλαχάρα βρίσκεται η Μαρία Σάκκαρη....

ΤΕΝΙΣ
22/09/2023 09:26

Ολυμπιονίκης μήνυσε γιατρό της Team USA για σεξουαλική κακοποίηση και...

Η «χάλκινη» Ολυμπιονίκης του 2014 στο αγωνιστικό έλκηθρο, Έιζα Έβανς,...

ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
22/09/2023 09:23

Ο Φέντερερ πήγε κρουαζιέρα 280 μέλη από το φαν κλαμπ...

Ο Ρότζερ Φέντερερ προσκάλεσε 280 μέλη από το φαν κλαμπ...

SHOW BIZ
21/09/2023 17:59