31/05/2023 22:27

Η ομάδα του The Blue Zone Podcast φιλοξενεί τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής εταιρείας Ανόρθωσης, Ανδρέα Σάντη και συζητούν για το σήμερα και το αύριο της ποδοσφαιρικής ομάδας, τις εγκαταστάσεις, το σωματείο και ό,τι αφορά στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Αναφέρθηκε στα πλάνα, τη μελέτη και στις ενέργειες της Ανόρθωσης προς το Κράτος για βελτιωτικά έργα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», ενώ εξέφρασε και δημοσίως τον εκνευρισμό του για την πορεία της ομάδας του στη φετινή σεζόν.

Αρκετά είπε και για τα έργα αναβάθμισης που χρειάζονται στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», το κόστος των οποίων θα φτάσει τα 6-7 εκατομμύρια. «Θέλει φοβερή αναβάθμιση για να μπορεί να διεξάγει ευρωπαϊκούς αγώνες ομίλων, θα χρειαστούν 6-7 εκατομμύρια. Είχε συμφωνηθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση να γίνουν μελέτες. Είμαστε σε προχωρημένο στάδιο να παρουσιάσουμε τα έργα μας, στα τέλη Ιουνίου. Στη δυτική εξέδρα θα γίνει ένας ακόμη όροφος, θα πάνε πιο πάνω τα δημοσιογραφικά, στέγαστρο στη βόρεια, χώρους για τους δημοσιογράφους κ.λ.π.», είπε και συνέχισε:

«Θα γίνει η κοστολόγηση των έργων και θα συζητήσουμε με τη νέα κυβέρνηση, είναι απαίτησή μας να το υλοποιήσει. Θέλουμε να γίνουν τα έργα σε διάστημα 3-4 χρόνων. Θέλουμε να γίνει γήπεδο ευρωπαϊκών προδιαγραφών και είναι ευθύνη του κράτους να το κάνει. Έχουμε κι εμείς ευθύνη, αφήναμε το γήπεδο μας και δεν επενδύαμε σ’ αυτό. Θα γίνουν τώρα νέα VIP Boxes, αυξήσαμε τις τιμές και θα φέρουν σημαντικό εισόδημα περίπου 250.000 ευρώ», τόνισε, ενώ πρόσθεσε πως η βόρεια εξέδρα έχει σοβαρά προβλήματα στατικότητας και θα χρειαστεί να γκρεμιστεί, όχι όμως και η νότια».

Αναφέρθηκε και για την μπουτίκ, τη συμφωνία με τη Puma, το μουσείο, τις εγκαταστάσεις γενικότερα και πολλά άλλα. «Μακάρι να έρθει επενδυτής και οι πρώτοι που θα χαρούμε είμαστε εμείς», είπε όσον αφορά σε αυτό το θέμα και πως δεν υπάρχει άλλη επιλογή πέραν από το πολυμετοχικό για να πορευτεί η Ανόρθωση.

Αυτά και πολλά άλλα σημαντικά στο βίντεο που ακολουθεί:


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανόρθωση: Το δίλημμα του Γκαγιέγο (πιθανή 11άδα)

Μετά την πολύ καλή εμφάνιση που είχαν οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές...

ΑΝΟΡΘΩΣΗ
23/09/2023 16:30

ΜΠΗΚΕ ΣΕ… ΦΟΥΡΝΟ

Για την απόφαση του να αφήσει τη Γεωργία για την...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
23/09/2023 15:57

Απάντησε ο Τιμούρ αν νιώθει προδομένος από τον τρόπο που...

Στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο νέο επεισόδιο Betarades Guest,...

ΑΝΟΡΘΩΣΗ
23/09/2023 15:51

Τιμούρ για το Ίντερ-Ανόρθωση: «Αντριάνο και Ζλάταν έκαναν καθυστερήσεις και...

Ο Τιμούρ Κετσπάγια στην αποκλειστική συνέντευξη στο νέο επεισόδιο Betarades...

ΑΝΟΡΘΩΣΗ
23/09/2023 15:31

Τιμούρ για το έπος της Τραπεζούντας: «Οι σημαίες του ψευδοκράτους...

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο νέο επεισόδιο Betarades Guest ο...

ΑΝΟΡΘΩΣΗ
23/09/2023 15:18

Τιμούρ: «Η μεταγραφή μου στην Ανόρθωση, η φοβερή ομάδα του...

Ο Τιμούρ Κετσπάγια στο νέο επεισόδιο Betarades Guest και μιλάει...

ΑΝΟΡΘΩΣΗ
23/09/2023 15:10