Αυτός ο τεχνικός διευθυντής της Γιαγκελόνια Μπιαλίστοκ, Λούκας Μασλόφσκι, είτε έχει ως μεγάλη επιθυμία να εργαστεί στην Κύπρο, είτε οι εκπρόσωποι του τον προωθούν δεξιά και αριστερά με σκοπό την εξασφάλιση όσο καλύτερου deal μπορούν. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι έχει έρθει ξανά στην Κύπρο ο προαναφερθέντας, ενώ στην πατρίδα του γράφεται για ενδιαφέρον από πλευράς του πρωταθλητή Άρη Λεμεσού.

Ας πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή. Στις 10 του περασμένου Ιανουαρίου είχε γραφτεί στην Πολωνία ότι ήρθε στην Κύπρο. Με σκοπό να παρακολουθήσει κάποιους μετεγγραφικούς στόχους της ομάδας, ενώ ανέφερε επίσης ότι θα προκύψουν άμεσα εξελίξεις και ότι ετοιμάζεται μία προσθήκη στη Γιαγκελόνια για το Καλοκαίρι (αυτό που άρχισε από προχθές) μιας και συγκεκριμένος παίκτης που ενδιαφέρει, δεσμεύεται με συμβόλαιο.

«Πέρασα όλη την περασμένη εβδομάδα στην Κύπρο. Παρακολούθησα όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος. Το έκανα γιατί παρακολουθώ τους παίκτες. Ήδη ετοιμάζουμε μετεγγραφή για την καλοκαιρινή μετεγγραφική περίοδο. Δεν μπορώ να αποκαλύψω κάτι άλλο, αλλά μάλλον δεν θα μπορέσουμε να προσλάβουμε αυτόν τον παίκτη τώρα, γιατί εξακολουθεί να δεσμεύεται με συμβόλαιο», είχε πει τότε στο κανάλι της ομάδας. Λαλίστατος…

Στο πιο πρόσφατο ρεπορτάζ που αφορά στο άτομό του, αναφέρεται ότι ο Μασλόφσκι ενδιαφέρει τον Άρη και το πάει ένα βήμα παραπέρα. Υπογραμμίζεται ότι «γνωρίζει καλά τον ιδιοκτήτη της ομάδας Βλαντίμιρ Φεντέροφ (σ.σ. συνεργάτης του κύριου ιδιοκτήτη), όσο και τον προπονητή Αλεξέι Σπιλέφσκι, ενώ είναι ο ίδιος που φρόντισε να ενταχθούν στην “Ελαφρά Ταξιαρχία” οι Στεπίνσκι και Στρούσκι».

Όπως σημειώνεται επίσης, ο 42χρονος Πολωνός τεχνικός διευθυντής δεν θέλησε να σχολιάσει οτιδήποτε, αλλά το πως διαρρέουν αυτές οι λεπτομέρειες είναι κάτι που προκαλεί ερωτήματα.

Αποτέλεσμα; Από τον Άρη δηλώνουν άγνοια, ενώ σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο Κώστας Παπαδόπουλος, εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, ανέφερε τα εξής: «Όπως το διαβάσατε και εσείς έτσι το διαβάσαμε και εμείς. Δεν έχω κάτι υπόψη μου και αν υπήρχε κάτι νομίζω πως θα το ήξερα. Έτσι κι αλλιώς δεν δουλεύουμε με το μοντέλο του τεχνικού διευθυντή».

Είναι τέτοια ομάδα ο Άρης που μέχρι το τέλος του Καλοκαιριού που μας «καλημέρισε» προχθές, θα ακούσουν πολλά τα αφτιά μας και θα διαβάσουν πολλά τα μάτια μας.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ