Σύμφωνα με νέα ρεπορτάζ στο γειτονικό Ισραήλ, η Χάποελ Τελ Αβίβ, έκανε το αναμενόμενο και υπέβαλε βελτιωμένη πρόταση στην ΑΕΛ Λάρνακας για να αποκτήσει τον Όμρι Άλτμαν και ανεπίσημα αυτό επιβεβαιώνεται (δείτε σημαντικές λεπτομέρειες από προηγούμενο ρεπορτάζ ΕΔΩ). Υπενθυμίζουμε ότι ο Ισραηλινός μεσοεπιθετικός έπαιξε ξανά στη συγκεκριμένη ομάδα για μία τετραετία σε διαφορετικές θητείες και μάλιστα η σεζόν 2019-20 ήταν η πιο παραγωγική του με ένδεκα γκολ.

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην εκτιμάει τον Άλτμαν στη Χάποελ Τελ Αβίβ και οι νέοι ιδιοκτήτες της ομάδας θέλουν να δώσουν χαρά στον κόσμο με δύο ηχηρές προσθήκες (εξ ου και η προσπάθεια για τον Άλτμαν). Παρά τη νέα βελτιωμένη πρόταση, υπάρχει διαφορά εκ νέου και αυτή είναι στις 100.000 ευρώ (αρχικά έδιναν 200.000 ευρώ οι Ισραηλινοί, ενώ η ΑΕΚ ζητά 400.000), ωστόσο σημειώθηκε πρόοδος στις διαπραγματεύσεις.

Φυσικά, ρόλο θα παίξει και το συναίσθημα και ο Άλτμαν είναι συνδεδεμένος συναισθηματία με την Χάποελ Τελ Αβίβ. Αν επιθυμεί να πάρει μετεγγραφή, θα συζητήσει και ο ίδιος τόσο με την ΑΕΚ όσο και με την πρώην ομάδα του στην πατρίδα του. Τη δεδομένη στιγμή ο Άλτμαν κάνει τις διακοπές του στο Τελ Αβίβ.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ