Στην ΑΕΛ δουλεύουν πάνω στην επόμενη μέρα, καθώς μένουν πολλά ζητήματα ανοικτά με το επιτελείο, αλλά και το έμψυχο δυναμικό.

Ο Χρίστος Χαραλάμπους αξιολόγησε το υφιστάμενο ρόστερ, αλλά και τους δανεικούς. Με την επισημοποίηση του «γάμου» των δύο πλευρών, θα υπάρξουν οι απαραίτητες προσθαφαιρέσεις των ποδοσφαιριστών.

Διαβάστε περισσότερα: ΑΕΛ: Σίγουρο για Χαραλάμπους – Έτοιμες εισηγήσεις για παίκτες

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των «λεόντων», από τα τέσσερα (4) συμβόλαια που λήγουν στον κατάλογο Α του συνόλου, δεν έχουν καμία πιθανότητα να συνεχίσουν οι επιθετικοί Μιλιντσεάνου και Μιραλάς που δεν ικανοποίησαν τους υπεύθυνους. Ο Βέλγος αποκόμισε σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο από το τελευταίο ματς του «μαραθωνίου», άρα θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Το πρόβλημα είναι «μεγάλο», έτσι δεν είναι σίγουρο ότι έμπειρος άσος θα το ξεπεράσει για να επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους.

Διαβάστε περισσότερα: ΑΕΛ: Από τη Δευτέρα… ανακοινώσεις μαζεμένες

Από κει και πέρα, έληξαν τα συμβόλαια των Τεσέιρα και Νταβόρ. Οι δύο παίκτες αποτέλεσαν σημαντικές μονάδες της ΑΕΛ, το γνωρίζουν στη διοίκηση του Σωματείου, γι αυτό και έγιναν προσπάθειες να παραμείνουν στην ομάδα. Στην πρώτη απόπειρα δεν βρέθηκε η «χρυσή» τομή, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει και δεύτερη, έτσι ώστε να «κλειδώσουν» δύο έμπειροι άσοι στα «γαλαζοκίτρινα». Τέλος, στη Ντιναμό Κιέβου επιστρέφει ο Κριστιάν Μπιλοβάρ, καθώς έληξε ο δανεισμός του.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ