Τριών ειδών ήταν οι πληροφορίες που έκαναν λόγο για το συμβόλαιο του Ντιγκινί στον Απόλλωνα, το οποίο εν τέλει μάθαμε πως ανανεώθηκε αυτόματα

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Στις 28 Μαΐου (Κυριακή) ο Απόλλωνας έπαιξε το τελευταίο φετινό του παιχνίδι απέναντι στην Πάφος FC στο «Στέλιος Κυριακίδης» (2-1), εκεί όπου οριστικοποιήθηκε ότι η σεζόν τελείωσε άδοξα για την ομάδα που κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα. Από την επομένη κιόλας (Δευτέρα 29 Μαΐου), άνοιξε διάπλατα η πόρτα της εξόδου.

Μπαγκαλί Νταμπό, Μπασέλ Ζράντι, Χάρης Μαυρίας, Αϊτάμ Αλεσάμι, Βουκασίν Γιοβάνοβιτς, Κάρλος Πεϊσότο, Εζίκιελ Χέντι, Ίντο Σαχάρ είναι οι ποδοσφαιριστές που αποτέλεσαν και επισήμως παρελθόν από την ομάδα της Λεμεσού, ενώ την περασμένη Πέμπτη, «τελείωσε» και ο Αμρ Ουάρντα, ενώ αναμένεται και ανακοίνωση για το τέλος της συνεργασίας του Απόλλωνα με τον Βαλεντίν Ρομπέρζ. Λόγω της ιδιαιτερότητας με τον Γάλλο στόπερ, η Λεμεσιανή ομάδα ετοιμάζει κάτι όμορφο για να τον αποχαιρετήσει.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστές των οποίων έχει ολοκληρωθεί το συμβόλαιο (και κάποιων ο δανεισμός). Διότι όπως έχουμε γνωστοποιήσει από την περασμένη Δευτέρα, παρελθόν θα αποτελέσει και ο Πάτρικ Γιόστεν, ενώ εδώ και μήνες έχουμε αναφέρει ότι και ο Ελ-Χατζί Μπα θεωρείται «τελειωμένος». Αμφότεροι έχουν συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν, ενώ υπενθυμίζουμε ότι ο Γάλλος μέσος είχε διαγραφεί από τον περασμένο Σεπτέμβριο, αλλά ήταν πάντα παρών στο Αθλητικό Κέντρο στο Κολόσσι.

Από εκεί και πέρα, κάναμε λόγω και για τον Νικολά Ντιγκινί, για του οποίου το μέλλον θα αποφασίσει ο Μπογκντάν Αντόνε. Αυτό έδωσε αφορμή ώστε να προκύψει ένα… μπέρδεμα. Πληροφορίες έκαναν λόγο ότι ολοκληρώθηκε η σύμβαση με τον Γάλλο φορ, κάποιες άλλες ότι έχει κλειστό συμβόλαιο για τη νέα σεζόν, ενώ άλλη πληροφόρηση έλεγε πως εναπόκειται στις δύο πλευρές αν θα ανανεωθεί η μεταξύ τους συνεργασία.

Αυτό που ισχύει, είναι πως βάσει ενός όρου, το συμβόλαιο του Ντιγκινί ανανεώθηκε αυτόματα. Αυτός ο όρος, αφορούσε στις συμμετοχές του στη φετινή περίοδο και συγκεκριμένα, έκανε λόγο ότι αν συμπληρώσει 20 συμμετοχές το συμβόλαιο θα ανανεωθεί. O 35χρονος κατέγραψε 28 συμμετοχές (εννέα βασικός, 19 ως αλλαγή). Οκτώ συμμετοχές είχε και στην Ευρώπη και μία στο κύπελλο.

Ο Ντιγκινί, θα είναι παρών στην προετοιμασία, άλλωστε ενημέρωσε για αυτό και ο ίδιος και η περίπτωση του θα αξιολογηθεί σε βάθος στο άμεσο μέλλον.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑ – ΕΝΘΕΤΟ SUPER SPORT


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ