Πραγματοποιήθηκε χωρίς αποτέλεσμα η γενική συνέλευση του σωματείου της ΕΝΠ. Οι βυσσινί βρίσκονται ξανά σε νέο σταυροδρόμι, καθώς υποβιβάστηκαν στη Β’ κατηγορία και ψάχνουν τον τρόπο να επιστρέψουν στα «σαλόνια». Πριν γίνει όμως αυτό, καλούνται να βρουν τα κατάλληλα άτομα για το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Το βράδυ της Πέμπτης, ωστόσο, δεν βρέθηκε λύση, αφού δεν ενδιαφέρθηκε κάποιος να αναλάβει τα ηνία και να οδηγήσει την ομάδα σε καλύτερες μέρες. Έτσι, αυτό που αποφασίστηκε είναι ο ορισμός μιας γενικής συνέλευσης, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 7 Ιουνίου. Ο Κυριάκος Τίκκης εξέφρασε ήδη την επιθυμία του να αποχωρήσει από την προεδρία, γι’ αυτό και οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν μαζί του.

Το ζητούμενο για την ΕΝΠ είναι να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος για τον προγραμματισμό και την προετοιμασία. Όποιοι κι αν αναλάβουν θα έχουν σαφώς δύσκολο έργο, όμως δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Αφού λοιπόν παρθούν οι αποφάσεις, τότε θα βρεθεί ο νέος προπονητής και έπειτα θα αρχίσει το ξεκαθάρισμα στο ρόστερ.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ