03/06/2023 18:11

Τον περασμένο Φεβρουάριο ο Όλεγκ Νταντσένκο υπέστη έμφραγμα στην προπόνηση με τη Ζόρια, ενώ βρισκόταν στην Τουρκία για την προετοιμασία της ουκρανικής ομάδας.

Ο 28χρονος ταξίδεψε στην Αθήνα, καθώς η ΑΕΚ ανέλαβε τη νοσηλεία του και γλίτωσε τότε την επέμβαση. Ωστόσο, έκανε καυτηριασμό στην καρδιά, ενώ τοποθετήθηκε ένα τσιπ που λειτουργεί ως holter και δίνει τη δυνατότητα ελέγχου του ρυθμού της καρδιάς του.

Λίγους μήνες μετά ο Νταντσένκο μίλησε σε Μέσο της Ουκρανίας υποστηρίζοντας ότι ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ένωση, αλλά κι ότι θα θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

«Ρυθμίζω τις τελευταίες διαδικασίες στο Κίεβο και θα επιστρέψω στην ΑΕΚ, στην οποία ανήκω. Στη συνέχεια θα υποβληθώ σε επέμβαση, που θα ξεκαθαρίσει την κατάσταση της υγείας μου. Πιθανότατα, η εγχείρηση θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα. Η Γερμανία παραμένει ως δεύτερη επιλογή».

Ο δανεισμός του στη Ζόρια λήγει το καλοκαίρι και παρότι στο συμβόλαιο υπάρχει οψιόν αγοράς, η ομάδα δεν σκέφτεται να την ενεργοποιήσει. Ο Νταντσένκο έχει ακόμα έναν χρόνο στο συμβόλαιό του με την ΑΕΚ.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ