Το γεγονός πως ο Αμρ Ουάρντα έχει έναν ιδιόρρυθμο χαρακτήρα που κάποιες φορές απασχολεί για διάφορους λόγους, το γνωρίζαμε από πολύ πριν έρθει στο νησί μας. Ο Αιγύπτιος προ ημερών ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τον Απόλλωνα και δεν άργησε να δημιουργηθεί η φημολογία για ενδιαφέρον της Ομόνοιας. Ο Ουάρντα είναι σαφώς ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής, ωστόσο στο «τριφύλλι» δεν στρέφονται προς την περίπτωσή του.

Ο ίδιος  φρόντισε να… πυροδοτήσει τις φήμες καθώς πάτησε «like» στα social media σε μια φωτογραφία που τον… σπρώχνει στους πράσινους. Στο διαδίκτυο προέκυψε ένας μικρός πανικός, με πάρα πολύ κόσμο να εκφράζεται αρνητικά τονίζοντας πως δεν θέλει να τον δει με τη φανέλα της Ομόνοιας. Ένας «χαμός» που όμως σταματά εκεί, ενώ ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν έχει κατανοήσει ακόμη πως μετά από καιρό, κάτι τέτοια δεν περνάνε.

Η ομάδα θα προχωρήσει με άλλες περιπτώσεις παικτών και ο Ουάρντα δεν βρίσκεται μέσα σε αυτές. Εξάλλου, ο Αιγύπτιος λόγω κάποιων διαδικαστικών, δεν μπορεί να ταξιδέψει στο εξωτερικό για προετοιμασία. Ίσως αυτό από μόνο του να αποτέλεσε αποτρεπτικό παράγοντα για το «τριφύλλι». Και πάλι όμως, ούτε ως σκέψη για ουσιαστική κίνηση απόκτησής του, δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό της Ομάδας Προγραμματισμού της Ομόνοιας. Σε καμία μετεγγραφική περίοδο και μιλάμε για ουσιαστικές επαφές ή ενδιαφέρον από πλευράς των πρασίνων, έτσι; Έτσι…

Η Ομόνοια, μπαίνει για δεύτερη φορά στη διαδικασία να διαψεύσει, έστω ανεπίσημα ένα τέτοιο ενδεχόμενο, μιας και το είχε κάνει ξανά κάμποσους μήνες πριν κλείσει στην Ανόρθωση, όταν ο Ουάρντα ήρθε στην Κύπρο για… μίνι διακοπές στη Λεμεσό όσο ανήκε στον ΠΑΟΚ και έψαχνε ομάδα. Διαλαλούσε ψέματα τότε, σε όποιον τον ρώταγε όταν τον έβλεπε οπουδήποτε στην πόλη, ότι είναι σε επαφές με την Ομόνοια, τον Απόλλωνα και την Ανόρθωση (για χειμερινή μετεγγραφική περίοδο), ενώ ο λόγος που είχε έρθει στο νησί μας μόνο ποδοσφαιρικός δεν ήταν. Τότε διέψευσαν και οι τρεις αυτές ομάδες.

Το ότι έκλεισε αρκετούς μήνες αργότερα στην Ανόρθωση, δεν σχετίζεται με το πιο πάνω. Ο παίκτης είχε μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ με τον οποίο ήρθε σε συμφωνία η «Κυρία» η οποία είχε εξασφαλίσει και συμμετοχή σε ευρωπαϊκό όμιλο, άρα είχε και λεφτά για τη μετεγγραφή.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ