Στις 27 Ιουλίου ξεκινάει επίσημα η νέα σεζόν για τους γαλαζοκίτρινους και είναι δεδομένο πως ο νέος τεχνικός θα έχει μπόλικη δουλειά μπροστά του

Οι διαδικασίες εξεύρεσης του προπονητή που θα αντικαταστήσει τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς συνεχίζονται. Παρόλο που μέχρι να πιστοποιηθεί το διοικητικό σχήμα στη γενική συνέλευση στις 15 Ιουνίου δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο, εντούτοις ο Πρόδρομος Πετρίδης κάνει προσπάθειες να βρει τον νέο τεχνικό που θα οδηγήσει τον ΑΠΟΕΛ τουλάχιστον στην επόμενη χρονιά.

Ο χρόνος όμως πιέζει, αφού όσο αργεί να βρεθεί ο «εκλεκτός» είναι εις βάρος της ομάδας. Στις 27 Ιουλίου ξεκινάει επίσημα η χρονιά για τα προκριματικά στο Conference League και νωρίτερα θα γίνει η προετοιμασία του καλοκαιριού. Άρα τα χρονικά περιθώρια δεν είναι μεγάλα.

Από εκεί και πέρα, σε περίοδο Εθνικών Ομάδων μπαίνουν οι παίκτες όλων των ομάδων σιγά-σιγά, με τον ΑΠΟΕΛ να διαθέτει πέντε παίκτες που κλήθηκαν στην Εθνική Κύπρου και στην Εθνική Ελπίδων. Στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έλαβαν κλήση οι Αντρέας Καρώ, Γιάννης Σατσιάς και ο Μάριος Ηλία που είναι δανεικός από τον Εθνικό Άχνας. Στην Εθνική Ελπίδων U21 τον ΑΠΟΕΛ εκπροσωπούν οι Ντέιβιντ Τζιαμά και Σταύρος Γεωργίου.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑ – ΕΝΘΕΤΟ SUPER SPORT


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ