Η διοίκηση Πετρίδη καλείται να αποφασίσει και να κλείσει άμεσα το ζήτημα με τον νέο τεχνικό – Εξελίξεις εντός της εβδομάδας

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ (Εφημερίδα ΑΛΗΘΕΙΑ/Ένθετο SUPER SPORT)

Όσο ο ΑΠΟΕΛ δεν προχωράει στην ανάληψη νέου προπονητή, τόσο οι συζητήσεις και οι φήμες θα αυξάνονται μέρα με τη μέρα. Ήδη κάποια ονόματα βρίσκονται στο μπλοκάκι της ομάδας και σύντομα αναμένεται να παρθεί η τελική απόφαση για τον άνθρωπο που θα αναλάβει να φέρει τον ΑΠΟΕΛ ξανά στην κορυφή του κυπριακού πρωταθλήματος.

Μπόλικη δουλειά περιμένει τη διοίκηση της ομάδας, αλλά και τον τεχνικό που θα αναλάβει, καθώς τα χρονικά περιθώρια στενεύουν. Με γνώμονα πως το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ είναι προγραμματισμένο για τις 27 Ιουλίου (β’ προκριματικός γύρος του Conference League) η ομάδα θα πρέπει να αρχίσει προετοιμασία προς το τέλος του Ιουνίου.

Γι’ αυτό είναι πέρα για πέρα σημαντικό ο νέος κόουτς να βρίσκεται όσο πιο σύντομα γίνεται στον Αρχάγγελο προκείμενου να πιάσει δουλειά. Θα κληθεί να τρέξει τις εκκρεμότητες που υπάρχουν στο ρόστερ, να επιλέξει που θα ενισχύσει την ομάδα του, να αξιολογήσει ποδοσφαιριστές και προπάντων να κρίσιμες αποφάσεις ενόψει της νέας σεζόν.

Η ενίσχυση από τη μέση και μπροστά, ειδικά στα εξτρέμ και στην επίθεση μοιάζει επιβεβλημένη και ο νέος κόουτς θα πρέπει να βρει τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές που θα επουλώσουν τα κενά.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ