Ανάρτηση του Βανά Άλβες για την σεζόν που ολοκληρώθηκε, όπου κάνει έναν απολογισμό για τον ίδιο και τον Άρη.

Αναλυτικά:

«Η κατάκτηση τίτλων για όσους έχουν συνηθίσει να τους κερδίζουν είναι πολύ καλή. Αλλά το να είσαι πρωταθλητής με έναν σύλλογο που έχει σχεδόν εκατό χρόνια ζωής και δεν έχει κερδίσει ποτέ τίποτα στο παρελθόν είναι κάτι αιώνιο.

Όταν έφτασα στον Άρη Λεμεσού ήξερα ότι θα ήταν μια πρόκληση, τόσο λόγω της μετακόμισης σε μια νέα χώρα όσο και επειδή ήταν ένα νέο πρωτάθλημα και δεν ήταν ένας σύλλογος συνηθισμένος να κερδίζει τίτλους. Και στο μυαλό μου, από τη στιγμή που αυτά θα ήταν τα χρώματα που θα εκπροσωπούσα, ήταν να αγωνιζόμουν για να πετύχω μεγάλα πράγματα.

Κατά τη διάρκεια αυτών των δύο ετών, ήταν εμφανής για μένα η ανάπτυξη του συλλόγου σε όλες τις πτυχές, από τη δομή, τις συνθήκες εργασίας, την υποστήριξη από τους φιλάθλους και τη μεγάλη δέσμευση του προέδρου για να γίνουν πράγματα.

Και εμείς, ως ομάδα, δεν μείναμε αδιάφοροι και θεωρήσαμε ότι ήρθε η ώρα να ανταποδώσουμε όσα είχαν εξελιχθεί για εμάς.

Αντιμετωπίσαμε μια μακρά, πολύ ανταγωνιστική σεζόν με πολλά σκαμπανεβάσματα. Αλλά ήταν στην πιο κρίσιμη στιγμή της σεζόν που δείξαμε τη δύναμη της ομάδας μας.

Η δύναμη των αποδυτηρίων ήταν σαν την δύναμη μιας οικογένειας. Σε κανένα σημείο δεν αφήσαμε κάποιον συμπαίκτη μας πίσω. Αυτή η ομαδικότητα μας επέτρεψε να κάνουμε 16 παιχνίδια χωρίς ήττα και ο τίτλος έπρεπε να γίνει πραγματικότητα. Και ήταν! Από ένα σημείο και μετά συνειδητοποιήσαμε ότι ήταν εφικτό να κατακτήσουμε τον τίτλο και να γράψουμε τα ονόματά μας στην ιστορία του Άρη και της Κύπρου.

Ευχαριστώ τον κόσμο που μας στήριξε, τόσο εντός όσο και εκτός έδρας, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ευχαριστώ τον προπονητή μας και όλο το επιτελείο για την καθημερινή αφοσίωση που μας οδήγησε στην επιτυχία. Το ιατρικό επιτελείο και όλους τους επαγγελματίες που εμπλέκονται άμεσα και έμμεσα στην καθημερινότητά μας, σας ευχαριστώ πολύ. ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ. Και τέλος, ένα ευχαριστώ σε όλους στην οικογένεια του Άρη, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο άνθρωπο που συμμετείχε σε αυτά τα δύο χρόνια του συλλόγου, τις πολλές μου ευχαριστίες. Υπόσχομαι ότι όσο είμαι εδώ, θα αγωνίζομαι για να κάνω αυτή τη φανέλα περήφανη!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ! Αλλά, πάνω απ’ όλα, είμαστε επάξια πρωταθλητές!»


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ