Αλήθεια υπάρχει κάποιος που μπορεί να αδικήσει τους φίλους της Ομόνοιας που αλλιώς ονειρεύονταν το μέλλον;

Αναβάθμιση του «Ηλίας Πούλλος»; Κατασκευή ιδιόκτητου γηπέδου; Σημαντική αύξηση του προϋπολογισμού; Έτα ούλλα τζιαμαί… Χωρίς συμφωνία μεταξύ Εταιρείας και Σωματείου της Ομόνοιας, τίποτα από αυτά δεν μπορεί να υλοποιηθεί. Και προσωπικά, θεωρώ πως αυτή η εξέλιξη παίρνει και την ομάδα ένα βήμα πιο πίσω από αυτά που πήγαν να γίνουν προς θετική κατεύθυνση κατά το τελευταίο διάστημα.

Η ανατροπή του σκηνικού στο ενδεχόμενο μιας νέας συμφωνίας διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος μεταξύ των δύο μερών, λογικό είναι να φέρνει και αναβρασμό στις τάξεις των οπαδών ομάδας. Και μπορεί η σημαντικότατη ανακοίνωση για το οριστικό… ναυάγιο να μη δημοσιεύτηκε στην επίσημη σελίδα της Ομόνοιας στο Facebook, αλλά ο κόσμος βγάζει τα… εσώψυχά του με αναρτήσεις στα οπαδικά γκρουπ και σε άλλες σελίδες στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης που σχετίζονται με την ομάδα τους, αλλά και με παρεμβάσεις σε ραδιοφωνικές εκπομπές.

Και, αλήθεια, μπορεί κάποιος να αδικήσει τους φίλους του «τρυφιλλιού» που αλλιώς ονειρεύονταν το μέλλον και αλλιώς το αξιολογούν μετά από όλα αυτά; Όλοι αυτοί είναι που είχαν χαρεί στο άκουσμα της είδησης από τα χείλη του Σταύρου Παπασταύρου για προφορική συμφωνία και ακολούθως από τον Μάριο Αργυρίδη που επιβεβαίωσε ότι όλα βαίνουν καλώς.

Μετά από αυτό, έπεσαν… από τα σύννεφα οι οπαδοί της Ομόνοιας και απαιτούν να μάθουν τι ήταν αυτό που οδήγησε σε αυτή την εξέλιξη και τελικά το ποδοσφαιρικό τμήμα θα συνεχίσει να λειτουργεί με τους όρους της υφιστάμενης συμφωνίας διαχείρισης;

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η διοίκηση της Εταιρείας άλλαξε την τελευταία στιγμή έναν σημαντικό όρο που αποτέλεσε και την αιτία για ανατροπή του σκηνικού και αφορούσε επιθυμία του Σταύρου Παπασταύρου όπως το Σωματείο να μην έχει λόγο σε περίπτωση πώλησης της ποδοσφαιρικής Εταιρείας.

Ισχύει δεν ισχύει αυτή η πληροφορία, θα πρέπει είτε η Εταιρεία, είτε το Σωματείο, ή ακόμη καλύτερα οι δύο πλευρές να γνωστοποιήσουν τις θέσεις τους και να βγουν να μιλήσουν ανοιχτά χωρίς μισόλα και υπεκφυγές στον κόσμο. Του το οφείλουν…

ΧΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

Ανόρθωση: Ενημέρωση για το χειρουργείο του Γκερέρο και το διάστημα...

Πέρα την πόρτα του χειρουργείου ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο για...

ΑΝΟΡΘΩΣΗ
03/10/2023 16:20

UEFA: «Δεν υπάρχει κανένα σχέδιο για οποιαδήποτε Super League»

Άμεση ήταν η αντίδραση της UEFA σε δημοσίευμα της ισπανικής...

ΔΙΕΘΝΗ
03/10/2023 15:51

Ρεάλ Μαδρίτης: Επίσημη ανακοίνωση για τις κατηγορίες δωροδοκίας διαιτητών

Η Ρεάλ Μαδρίτης εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση μετά τις δηλώσεις που...

ΙΣΠΑΝΙΑ
03/10/2023 14:01

«Αυτές οι μικρολεπτομέρειες»

Ο εκπρόσωπος τύπου του Οθέλλου, Παναγιώτης Κουκούτσικας μίλησε στον Super...

ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
03/10/2023 13:30

«Ο στόχος της ανόδου να συνοδευτεί με το σήκωμα της...

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Λευκωσίας, Ανδρέας Χαρτσιώτης, ήταν καλεσμένος στον...

ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
03/10/2023 13:20

Κυριαρχία για Στυλιανό Παπαμιχαήλ και Άντρεα Γεωργίου Παπακυριακού

Με νικητή στην κατηγορία Ανδρών τον Στυλιανό Παπαμιχαήλ, ολοκληρώθηκε το...

ΤΕΝΙΣ
03/10/2023 13:04

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ